Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan mondjam el anyának?...

Hogyan mondjam el anyának? Iskola előtt kerestük az osztálytársam telefonját és ott cigiztek többi osztálytársaim. és az osztályfőnök telefonálni fog anyának ha nem mondom el neki én. Mit tegyek? 12/F

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 21:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

nem így kell hozzáfogni

menj oda anyukádhoz, és kérd meg hogy segítsen, hogy most mit tegyél

és mond el, a szitut, hogy te nem cigiztél, és az osztályfönök meg meggyanusított, és most akkor menj oda az osztályfönökdöhöz hogy nincs igaza, stb

lényeg az, hogy kérj tanácsot

ez a technika jó lesz tanároknál is, később meg a főnöködnél

2010. nov. 4. 13:31
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Áhá, akkor lefordítom én:

"Hogyan mondjam el anyának? Az iskola előtt cigiztem az osztálytársakkal, ezt észrevette az osztályfőnök és telefonálni fog anyának ha nem mondom el neki én. Mit tegyek? 12/F"

2010. nov. 4. 13:35
 23/27 A kérdező kommentje:
csak kipróbáltam.. egy szivást de nagyon rossz volt :S
2010. nov. 4. 13:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát te itt össze-vissza hazudozol.

Mondd az igazat!

De legalább itt ne hazudj bammeg

2010. nov. 4. 18:49
 25/27 anonim ***** válasza:
akkor mégis csak cigiztél. Suli után volt? Mert akkor szerintem semmi köze nincs hozzá a tanároknak, mindeni úgy cs*szi tönkre a tüdejét, ahogy akarja.
2010. nov. 4. 20:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Először még "sosem cigiznék", másodjára "csak gondolkozok, mi lenne, ha cigiznék", harmadjára már ki is prübálta, negyedjére lehet, hogy egy egész dobozt elpöfékelt szünetben...
2010. nov. 4. 20:37
 27/27 A kérdező kommentje:
jólwan hibáztam tudom.. de többet nem fordul elő..
2010. nov. 4. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!