Hogyan mondjam el anyának? Iskola előtt kerestük az osztálytársam telefonját és ott cigiztek többi osztálytársaim. és az osztályfőnök telefonálni fog anyának ha nem mondom el neki én. Mit tegyek? 12/F
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 21:00
21/27 anonim válasza:
nem így kell hozzáfogni
menj oda anyukádhoz, és kérd meg hogy segítsen, hogy most mit tegyél
és mond el, a szitut, hogy te nem cigiztél, és az osztályfönök meg meggyanusított, és most akkor menj oda az osztályfönökdöhöz hogy nincs igaza, stb
lényeg az, hogy kérj tanácsot
ez a technika jó lesz tanároknál is, később meg a főnöködnél
22/27 anonim válasza:
Áhá, akkor lefordítom én:
"Hogyan mondjam el anyának? Az iskola előtt cigiztem az osztálytársakkal, ezt észrevette az osztályfőnök és telefonálni fog anyának ha nem mondom el neki én. Mit tegyek? 12/F"
23/27 A kérdező kommentje:
csak kipróbáltam.. egy szivást de nagyon rossz volt :S
2010. nov. 4. 13:56
24/27 anonim válasza:
Hát te itt össze-vissza hazudozol.
Mondd az igazat!
De legalább itt ne hazudj bammeg
25/27 anonim válasza:
akkor mégis csak cigiztél. Suli után volt? Mert akkor szerintem semmi köze nincs hozzá a tanároknak, mindeni úgy cs*szi tönkre a tüdejét, ahogy akarja.
26/27 anonim válasza:
Először még "sosem cigiznék", másodjára "csak gondolkozok, mi lenne, ha cigiznék", harmadjára már ki is prübálta, negyedjére lehet, hogy egy egész dobozt elpöfékelt szünetben...
27/27 A kérdező kommentje:
jólwan hibáztam tudom.. de többet nem fordul elő..
2010. nov. 4. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!