Fiús anyukák, beadatjátok a fiatoknak a suliban a HPV elleni oltást?
"De akkor ha véd x ellen akkor ne is adassuk be mert y ellen nem véd? Még mindig kisebb az esélye hogy meghalsz rákban ha csak y törzs fertőzhet meg, nem x+y."
Ez így logikus, csak egészítsük ki azzal, hogy több száz fajtája van, nem csak x és y.
“Ez így logikus, csak egészítsük ki azzal, hogy több száz fajtája van, nem csak x és y.”
Senki nem úgy gondolta, hogy vagy x és vagy y van 🤦♀️ hanem pl így:
X=10
Y=8
Matematikai kétismeretlenes értelemben használta a másik válaszoló az x és y ismeretleneket.
"Én megkaptam kislánykoromban."
Kamuzol, egy pár éve adják csak, te meg már kislány korodban megkaptad, most meg már kétgyerekes anyuka vagy...
"Én 43 éves vagyok és én is megkaptam tizenévesen."
Finnországban esetleg.
Hát én egy 22 éves srác vagyok, és már egy éve vannak a nemiszervemen HPV szemölcsök, de amúgy a teszt nem mutatta ki hogy magas rizikójú lenne, remélem azért nem kapok torokrakot...
Úgy hogy egész életemben pár lánnyal voltam, és mindig védekeztem..
És nekem ég a pofám hogy "nemibeteg" lettem..
Én nem azt mondtam, hogy térítésmentesen adták. Természetesen fizetni kellett érte, de mivel anyukám méhnyakrákos volt, nem volt kérdés, hogy beadatta nekem.
Nem vitatkozom egyébként ezen tovább, létezett, megkaptam, elhiszed vagy nem, nem érdekel. 28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!