Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vegyem rá magam a tanulásra?

Hogy vegyem rá magam a tanulásra?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hetedikes vagyok, lány, és annyi tanulni való van :(Jók a jegyeim, eddig még csak 5-eim vannak, kettő jegyet kivéve, úgyhogy még semmi gond nincs.De most is kéne tanulnom angolt, törit, kémiát, bioszt, és annyira nincs kedvem, és fáradt vagyok.Van erre valami módszer?
2010. nov. 3. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mozart össze húzza akét agyféteked és jobbatudsz tanulni de Beethoven meg más ilyen stilusu is jó:D Füstölő alatt azt az illatosító cuccot értem. De mindenkép szellőztesd ki előtte a szobád:D
2010. nov. 4. 21:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Ó, értem, köszi a tipett!
2010. nov. 4. 22:31
 13/14 A kérdező kommentje:
bocsi, tippet :)
2010. nov. 4. 22:31
 14/14 anonim válasza:
Most komolyan... tapasztalatból mondom, hogy egyetemig nem érdemes tanulni:D Általánosban még úgy néha át kell nézni a dolgokat, de középsuliban majd rájössz, hogy tök fölösleges az egész. Én kb érettségire sem tanultam vmi sokat. Mégis felvettek az ELTÉ-re. :D Nna itt viszont kell/kéne tanulni!!!!! O.o
2012. jan. 21. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!