Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek normális, hogy ez...

Szerintetek normális, hogy ez tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy van ez a Fairy Oak könyv, amit még úgy 3 éve olvastam (mármint az 1. kötetét, aztán rá mindig egy évvel a 2.-at és 3.-at, most jön majd a 4.) és most újra olvasgatom, mert olyan érdekes visszaolvasni, és van benne sok kép, és nagyon tetszenek nekem ezek a képek.Főleg a ruhák.Linkelek róluk képeket:

[link]

[link]

[link]

[link]

tehát főleg a kamaszokhoz szólna a kérdésem: mi a véleményetek ezekről a ruhákról? Nektek is tetszenek? Mert az egyik barátnőm azt mondta, hogy neki nem , és akkor csak én vagyok ilyen? Meg olyan szívesen hordanék ilyeneket.Kár,hogy nem árulnak :( 13L

2010. nov. 2. 22:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
1. éve furcsának találtam volna ha ilyet láttam volna az utcán,de ma szinte meg se lepődnék ha látnék valakin ilyet...:)
2010. nov. 3. 11:12
 12/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat.Sajna nem tudom, nem hiszem, hogy árulnak ilyeneket még valahol, de mamim varrónő volt, és ha majd megtanulok varrni, .... na jó, csak álmodozom :)

ma 07:25!

Hogy érted azt, hogy sajnáltatom magam?

Egyébként köszi a válaszokat!!!!!

2010. nov. 3. 12:43
 13/19 anonim ***** válasza:
IMÁDOM EZT AZ EGÉSZET!! FÔLEG A RUHÁKAT! Egyèbkènt, a 3.rèsz hátuljára az van irva: a trilogia utolso resze! Bár jo lenne ha lenne 4.!!
2010. nov. 6. 20:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Megjelent a 4.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 6. 20:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem van köztük olyan, ami még utcára is simán belefér, az utolsó például, hogyha olyan a személyiséged. Mostanság tényleg majdnem bármit fel lehet venni, ha felvállalod az ezzel járó figyelmet :D.
2010. nov. 10. 23:30
 16/19 anonim ***** válasza:
én vok az eddigi uccs. mmint az elöttem lévő előtti. na képzeljétek, láttam egy hirdetést, miszerint olaszban van 5, 6 is, és film is!!és egyébként igen, simán hordanék ilyet
2010. nov. 11. 14:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Tetszik, bár semmi extra nincs bennük. Ha jobban megnézed, akkor látod, hogy sokszor a frizura és annak díszítése adja az igazi látványt, az pedig sokkal hangsúlyosabb. Maga a ruha ugyanis túl egyszerű! A szemük fehér kontrasztja is eléggé éles.

Láss tisztán!!!

2011. szept. 11. 00:05
 18/19 anonim ***** válasza:
a könyvmolyképzőnél már tavaly meg lehetett rendelni a 4-et
2011. szept. 11. 17:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én nem olvastam ezeket a könyveket, mert nem igazán vagyok, olyan olvasós típus, 2-3 könyvkötetet szeretek, de azokat nagyon. A ruhákról meg csak annyit, hogy mindenkinek más az ízlése, attól, hogy a barátnődnek nem tetszik, attól még neked tetszhet, ez olyan, mint, hogy valaki szereti Justin Bieber-t, a másik meg nem. :D (Ez, csak példa volt.)

13/L

2011. szept. 11. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!