Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mi a baja velem?

Szerintetek mi a baja velem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú (nem a pasim) régen tetszett de már nekem is van barátom és neki is van barátnője..

De már nem vagyunk olyan jóban mint régen...

Ő a legjobb fiú haverom a többivel nem is beszéltem sokat és most sem többet...

Igazából már ha írok neki msn-en úgy érzem hogy tolakodó vagyok,de nem szeretem,csak bírom mint egy havert.. :(

De már msn-en sem ír.. Biztos egy idegesítő fehérnép vagyok a szemébe

2010. nov. 2. 14:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Így még érthetőbb=)

Hiába hogy ott a barátod mivel tudja hogy tetszett neked ő ezért már "taszítod"...és fél hogy újra beleszeretsz!S:

Nekem is volt ilyen első osztály óta nagyon jó barátok voltunk csak aztán 5.be megtetszett....és azóta kerüljük egymást=S

Volt hogy írtam neki hogy jaj az rég volt nem kéne ezért kerülni meg nem is tom...meg hogy legyünk haverok...azt írta vissza hogy ok....

De azóta sem beszélünk!!És szerintem SOHA nem leszünk már olyan jóba mint régen!

Úgyhogy szerintem ez lehet a baja hogy fél hogy újra megtetszik neked vagy hogy így kínos neki veled találkozni....ennyit tudok de arra nincs tippem hogy hogyan oldd meg=/

14/L

2010. nov. 6. 09:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Úgy szoktunk találkozni hogyha jön a barátomhoz kihívnak engem is.Meg a barátnőm is..
2010. nov. 6. 11:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Akkor biztos nem nagyon lehet veled baja=D

Max. nagyon elfoglalt:)

Meg már ő is biztos sokat változott...

14/L

2010. nov. 6. 16:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Lehet =D
2010. nov. 7. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!