Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól engednétek...

Hány éves kortól engednétek el lány gyereket egy barátjával strandra?

Figyelt kérdés
aug. 15. 14:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Strandra felnőtt felügyelet nélkül kb 14 èves kortól, ha felelőssègteljes ès tud úszni. Ha nem, akkor ne vízparti programot csináljanak.

A baràtjàval elengendnèm fiatalabban is.

aug. 15. 18:59
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

Mi 14 évesen kezdtük az egyik barátnőmmel a gimit. Minden évben az utolsó sulis napot a strandon töltöttük. Ez egy hagyomány lett nálunk. Talán érettségi évében maradt ki.

A szüleinknek eszébe sem jutottak ilyenek amiket írtok.

aug. 15. 22:36
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Attól függ, hogy milyen messze van a strand. Nem mindegy, hogy 60 km-re, vagy a város szélén.
aug. 15. 22:42
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

#13 60km-rel távolabb talán máshogy fullad meg az ember? Vagy mi a különbség?

Kérdező: nem kortól függ hanem a gyerek érettségétől és hogy tud-e úszni. Na meg az sem mindegy, hogy egy biztonságosabb városi strandra mennek ahol van medence őr/vízimentő vagy egy elhagyatott bánya tóra.

#1 te beteg vagy. Sétálás előtt meg elviszed egy kerekesszékeshez akit elütöttek, cukrászda előtt meg egy diabéteszeshez?

aug. 16. 02:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos úszástudás alapvető feltétel lenne nálam kortól függetlenül. Amúgy számítana az is, hogy ismerem-e az illető barátot, legalább hallomásból, ha már többször volt említve, tudok róla, hogy ki ő, honnan ismerik egymást, stb, akkor szívesebben engedném el vele, mint egy "ismeretlennel", akiről aznap hallok először. Meg igen, a strand közelsége is számít, más, ha esetleg többet kell utazni, mintha a városban lenne. Amúgy ha ezek a feltételek teljesülnek, olyan 15 éves kor körül elengedném. Gimi előtt én sem nagyon mentem szülő/idősebb tesó nélkül sehová, de a középsuli elkezdésével sokat önállósodtam, érettebb lettem, akkor már elengedtek a szüleim ilyesmi programokra. Feltéve persze, ha írtam napközben, hogy megérkeztünk, minden oké, elindultunk haza, stb.
aug. 16. 21:53
 16/20 anonim ***** válasza:
16%
7-es: egy 14 éves lány azért még ne járjon fiúval!!! Legalább legyen 17-18.
aug. 18. 01:16
 17/20 anonim ***** válasza:
nm tom sztem koran a mai gyerekek koran felnonek es biztos jo elmeny is lessz neki szal uccu neki
aug. 20. 23:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

16!

Inkább legyen 25, és előtte házasodjanak is össze! 😀

aug. 20. 23:31
 19/20 kpepe1 válasza:
Én a Dunára jártam még fiatalabban is és túléltem. Ha nem egy mostani átlagos hülye gyerek, akkor engedd, de inkább medencés strandra.
aug. 22. 08:42
 20/20 anonim ***** válasza:
10 évesen már mehet.
aug. 23. 18:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!