Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól engednétek...

Hány éves kortól engednétek el lány gyereket egy barátjával strandra?

Figyelt kérdés
aug. 15. 14:36
1 2
 1/20 babyboom567 ***** válasza:
12%

Gyereket semmikor sem.Kamaszt attól függ,hogy mennyire megbízható,és mennyire megbízható a barát.Ugyanis nem akarok bekerülni a hírekbe.

Jah és előtte elvinném nyaktól lefelé bénult emberhez,hogy beszélgessen vele, aki az elcs...eszett fejesugrás miatt bénult le.Hogy beleégjen a lelkébe,hogy a hülyülés ,vagánykodás,egymás cukkolása,idiótaság mivel jár.

aug. 15. 14:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Gyerektől függ.

De mikor már megbízható annyira, hogy egyedül menjen barátokkal máshova is, és úszni is tud valamennyire, akkor én már engedném.

Az "egy barátjával" mit jelent? Ennek van jelentősége a kérdés szempontjából, hogy mondjuk másneművel, vagy csak az volt a lényeg, hogy felnőtt nélkül?

aug. 15. 14:47
 3/20 A kérdező kommentje:
14 éves, megbízható úgy gondolom.
aug. 15. 14:48
 4/20 A kérdező kommentje:
Fiuval menne, de nem ez volt a lényeg, hanem a kora. Igazából már elengedtem, de ismerősöm bogarat ültetett a fülembe, ezért érdeklődtem, hogy más hogy van ezzel.
aug. 15. 14:51
 5/20 babyboom567 ***** válasza:
16%
Te jobban félted a gyereked,a szextől, minthogy megfullad?
aug. 15. 15:01
 6/20 anonim ***** válasza:
4%
14 evesen biztos nem !
aug. 15. 16:00
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

Jézusom, itt mindenki azon van fennakadva, hogy a lány egy fiúval jár. Elárulom ez a normális.

Én már elengedném. Feltéve, hogy mind a kettő gyerek tud úszni.

Vizimentő minden strandon van. És csak van annyi esze a lánynak, hogy nem fullad meg.

Bízzatok már a lányotokban....

aug. 15. 16:46
 8/20 Derjaderja ***** válasza:
92%

14-et gondoltam a kérdést olvasva, ha maga a környék biztonságos és a barát megbízható, de nem pasira asszociáltam a kérdésből.

Strandon figyelik a medencéket, a legtöbb medence vagy 120-as vagy úszó, egy felnőtt magasságú ember nem fog megfulladni, ha rosszul lesz, észreveszik, szóval nem tartom parának a dolgot.

aug. 15. 16:49
 9/20 anonim ***** válasza:
95%

Sokmindentől függ.

1. Mennyire vízbiztos a gyerek?

2. Milyen strand az a strand? A természetes vizek meg tudják viccelni az embert, a bányatavak meg pláne. Medencés strandon, ahol van úszómester nagyobb biztonságban van az ember.

3. Milyen a társ akivel menne? Most mindegy hogy fiú vagy lány. Hajlamos az illető hülyeségekbe belerángatni másokat?

Ahol mi lakunk, egy kis falu. Van egy babamedence meg egy "nagy" medence, egy darab egyenes csúszdával. Nagyjából állandóak a fürdővendégek, ismerjük egymást. Ezen a strandon 12-13 éves gyerekek már meg szoktak jelenni csoportosan, szülők nélkül. A 9 éves fiam is próbálgatja már az önállóságát. Itt vagyunk vele, de igazából csak a háttérből figyelünk. Meg pénzt adunk fagyira...

A szomszéd városban nagyobb strand van, oda a kamaszok még szülői kísérettel jönnek.

aug. 15. 17:05
 10/20 anonim ***** válasza:
53%
Van, aki még 18 évesen is elég felelőtlen. Kedves egyes, nagyon igazad van. Sajnálom, hogy ennyien lepontoztak. Én mindig felpontozlak. Nem úgy mint a másik mozaikmamit.
aug. 15. 18:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!