Ez jó így? Aggódok
Tegnap már írtam ki egy kérdést a lányomról.
De most nem az a lényeg.
A lányom az interneten barátkozik. És kissé féltem őt. Sőt, nem is kissé. Nagyon is.
A napja nagyrészében a képernyőt nyomkodja de,nem tudok ellene mit tenni.
Rengeteg új "ismerőse" lett mindenhol.
Nem azt akarom megtiltani, hogy ismerkedjen, hanem, hogy esetleg mien más megoldás létezik
Pszichológus látta már? Egyéni terápia erősen javasolt. (Csoportos válsz eg zsákutca vele)
Milyen a suliban? Hogy tanul? Már középiskolás vagy most kell felvételiznie?
#11 Most idén lesz a felvételije. Eléggé szorong miatta. Ez miatt is nagy valószínűséggel el fogunk menni pszichológushoz.
A jegyei tökéletesek. Év idén is csak 1db. 4-ese lett. Az is tesiből.
A sulija nem rossz
"A napja nagyrészében a képernyőt nyomkodja de,nem tudok ellene mit tenni."
Te adod a kezébe, te fizeted a netet, a telefonszámlát, stb. Zárd el előle a pénzcsapot.
"a férjem elment"
Meghalt vagy lelépett?
"De jobb így nekünk."
Nem, nem jobb. Neki kimondottan sokkal rosszabb. Szenved.
#17 Az apja 10 éves korában ment el. Túl sokat volt külföldön és szinte alig látta a lányunk. Ezt néztem 3 évig. Egy idő után azt mondta, hogy jobb lesz, ha ő most elmegy. Kb. fél évvel késöbb lett itt a közelben egy lakása.
Azóta jobban a lányom életének része mint mikor még velünk élt.
19: Voltunk akkor amikor a válás történt pszichológusnál. Ő azt mondta, hogy látja, hogy mindkét fél eggyüttműködő és látja, hogy a kislánynak így is nagyon jó lesz.
Utánna voltunk még kb. 3 alkalommal. És közölte, hogy ez ennyi.
A lányom akkor megy át az apjához ha kedve van hozzá. Addig marad ameddig szeretne. Ha nagyon ragaszkodna az apjához akkor még az odaköltözését is támogatnám, ha azt szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!