Ez jó így? Aggódok
Tegnap már írtam ki egy kérdést a lányomról.
De most nem az a lényeg.
A lányom az interneten barátkozik. És kissé féltem őt. Sőt, nem is kissé. Nagyon is.
A napja nagyrészében a képernyőt nyomkodja de,nem tudok ellene mit tenni.
Rengeteg új "ismerőse" lett mindenhol.
Nem azt akarom megtiltani, hogy ismerkedjen, hanem, hogy esetleg mien más megoldás létezik
Milyen más megoldásra gondolsz?
Nekem a húszas éveim mindkét meghatározó baráti társasága internetes fórumokról került ki: az egyik a Tolkien.hu volt a másik a bikemag.hu fóruma. Mai napig a legjobb barátaim innen vannak.
Hát valahogy a facebook-on ismerkedtek meg. Legalábbis nekem ezt mondta.
Teljesen vadidegenek. De korabeli minden "barátja".
Élőben nem sok igazi barátja van. De a világért se szeretne barátkozni a való életben
És sajnos gáz.
Sportol valamit?
Vannak céljai?
Nem sportol. Minden mozgástól rosszul van. Nem át vitt értelembe hanem szó szerint.
Nincsenek céljai. Ha vannak is én nem tudok róla.
Pedig próbáltam már mindenhogy a tudtára adni, hogy bennem bízhat.
Akkor hangszer? Valami összetartó közösség kéne neki.
Szerepjáték? Vagy sportlövészet, cserkészet, bármi…
Megkérdezhetem hogy telt az első 3-4 év? Mit csináltál ha sírt, ha dühös volt, ha hisztizett stb?
Elvinném anya-lánya napokra de inkább hétvégékre. Légy kreatív, pinterest a barátod (mother daughter bonding kulcsszavakkal keresnék, igényel angol tudást és /vagy Google translatort)
#8 Utálja a zenét. A természetet még inkább. Semmi új nem érdekli.
Az első 10 évben egy nagy zökkenés volt az életünkben amikor a férjem elment. Addig minden tökéletes volt. Szeretetben és biztonságban neveltük.
Én mennék vele programokra de ő nyíltan elzárkózik minden elől. Többször megkérdeztem már, hogy mit szeretne csinálni. A válasz mindig az, hogy semmit.
Féltem őt és aggódok. Bármire szívesen beiratnám amire lenne kedve menni. De nincs kedve.
Az exem is látja, hogy nagy a változás a lányunkkal.
Felajánlotta, hogy esetleg a lányunk tölthetne nála egy kicsivel több időt. Ezt én támogatnám, az apja városban él több a legühetőség. Lehet ott több kedve lenne bármit is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!