Kamaszok! Ti mit csináltok az őszi szünetben?
Figyelt kérdés
én a barátommal vagy barátnőimmel vagyok, szóró lapozok,kirándulok, sütök-főzök, pihenek, filmet nézek, kutyát sétáltatok
17/L
2010. nov. 1. 19:46
12/16 anonim válasza:
14:02 miért te minél jársz? -.- Xbox-nál...
13/16 anonim válasza:
Ti melyik országban éltek? Itt Magyarországon április van és tavasz.
Őszi szünetben tanulsz majd, mert múlt héten bárányhimlős voltál? A tavaszi meg messze van?
Nem fordítva, most lesz tavaszi szünet és az őszi előtt még lesz egy nyári?
15/16 anonim válasza:
kedves utolsó, nem akarok gonosz lenni, csak szólnék, hogy ez a kérdés még a tavaly ősszel volt feltéve...
amúgy én nagyon nem várom a szünetet... 2 szabad napom lesz, mivel két országos versenyre kell mennem...
16/16 anonim válasza:
Én a tavasziban .... Hát :). Ha egy versenyen nyerünk, készülök gőzzel a megyeire :). ^^ Meg tanulok, alszom, és GYIK - ezem. Körülbelül ennyi :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!