Téynleg baj hogy ennyi mindent megengedek a lányomnak?
Egyik ismerősömmel beszélgettem, és elakadt a lélegzete.. szerinte nem vagyok eléggé felelősségteljes és elkényesztetem a lányomat...
A 14 éves lányomat minden hónapban elviszem fodrászhoz és kozmetikushoz. A haját nyár óta hagyom hogy befestesse tartós hajfestékkel (együtt szoktuk kiválasztani a színt) a kozmetikus arctisztítást csinál neki és kiszedi a szemöldökét ...körübellül ez úgy havonta 6000Ft-ba kerül(festés,vágás,kozmetika)
Amúgy a lányom kitünő tanuló, és gyönyörűen rajzol... Úgy gondolom hogy megérdemli azt hogy foglalkozhasson a külsejével hiszen most kamaszodik :)
Az öltözködésébe sem szólok bele, óvodás kora óta sajátmaga dönti el hogy mit akar felvenni.. A ruháit saját maga díszíti... A falára is engedem hogy azt fessen temperával amit akar... Múltkor kapott egy rossz jegyet fizikából szegénykémnek annyira lelkiismeret furdalása volt hogy már sírt... én meg csak mosolyogva ezt mondtam neki: "Neked is lehet rossz jegyed"
Most elég rosszul érzem magam... szigorúbbnak kéne lennem vele?
Arra kell ügyelni, hogy ne táguljanak ki a pórusai. Ilyen korban még nagyon képlékeny az arcbőr, bármilyen külső beavatkozás (rendszeres festés, rendszeres szoli, kozmetikus) nagy hatással van rá. A színezővel meg jól járt. Ha nem tetszik neki, néhány mosás után kikopik.
Az a lényeg, hogy ne éljen vissza a bizalmaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!