Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves fiúnak milyen szőrtele...

14 éves fiúnak milyen szőrtelenítési módot javasoltok?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, ilyenkor a hormonháztartás megbolondul stb. A fiunk viszont elkezdett extrém szőrös lenni. Amúgy is szorongó típus, most pedig 40°C-ban is csak a melegítő, hosszúujjú póló jöhet nála szóba, olyan szinten nincs kibékülve a szőrösödéssel.
júl. 23. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ha fiú, ha lány, a borotva a legegyszerűbb megoldás.

A gyantázás macera, magának nem nagyon tudja megcsinálni, kozmetikushoz meg lehet járni 2 hetente.

Epilátor meg beletöri a szőrszálat, bőr alá nő vissza, csúnya szőrtüsző gyulladást lehet tőle kapni.

Esetleg még a szőrtelenítő krémek jöhetnek szóba.

Amúgy az én fiam is leborotválta a lábát, mert annyira zavarja, hogy szőrös. Szerintem nincs ebben semmi, ha neki így tetszik, hát így tetszik.

júl. 23. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Vagy borotva, vagy valamilyen jobb hideggyanta szalag (pl Veet).
júl. 23. 22:44
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Semmit. Egy fiú, férfi ne legyen már kopasz csiga. Ez a természetes.
júl. 23. 23:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as, most már nem trendi a szőrös férfiláb. Amúgy engem nem zavar, nő létemre, ha egy férfinak szőrös a lába, de ha a gyereket zavarja, nincs benne semmi, ha le akarja szedni. A mostani fiatal férfiak már szőrtelenítenek.
júl. 24. 11:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy neki nem csak a lába és a karja, de pl a háta is borzasztóan szőrös lett. Eredetileg is szőrös volt, tehát szőrösebb, mint a kortársai, de most nagyon durván beindult nála. Ami érdekes, hogy az arcán ez nem látszik.

Mikor kisebb volt, voltunk hormonvizsgálaton, meg egyéb kivizsgáláson is, de úgy találták, hogy minden rendben, csak ilyen típus.

júl. 24. 11:44
 6/10 Andi80018 ***** válasza:
100%
Én pedig mindenképpen azt mondom, hogy a hátát érdemes lenne elkezdeni gyantáztatni kozmetikussal, mert ki fog neki ritkulni egy idő után. Havonta, három hetente elég. Krémet is tud ajánlani, szóval semmi probléma nem lesz...
júl. 24. 15:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a hátra én is inkább a gyantát mondanám. Elhiszem, hogy zavarja, azért ez már sok nőnél is hátrányt jelent.
júl. 24. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Esetleg ipl-t ki lehetne próbálni
júl. 26. 20:41
 9/10 anonim válasza:
Vannak esetek amikor zavaró a szőr vagy sok vagy göndör. Én a szakálvágót javaslom. Betudod állítani rajta a hosszt, át tud haladni az egész testén és még az sem lenne ciki ha a hátát leborotválnátok mert nem ütne el, mivel rövidebb a szőrzet mindenhol.
júl. 31. 20:19
 10/10 anonim válasza:
Én is ilyen voltam.Nyáron sem akartam levetkőzni,csak itthon.Ha ki kellett menni az utcára,már hosszúnadrágban mertem és engem cikiztek is miatta a suliban. Nekem anya mondta,hogy ha ennyire zavar,akkor el kellene kezdeni szőrteleníteni,mondjuk intim részen már borotválva volt akkor,de leszedtük a teljes testemről,így már sokkal jobb lett utána,igaz,a többiek nagyon csodálkoztak,hogy fiú és szőrtelenít..
szept. 14. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!