Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valójában nem tudtam melyék...

Valójában nem tudtam melyék kategóriába tegyem fel a kérdésem, hátha itt több választ kapok?

Figyelt kérdés

12 éves lányom orvos Barbi babát szeretne születésnapjára, olyan gyerekesnek találom, igaz még nagyon szeret játszani, ti megvenné tek?

Valami szép ajándékot szeretnék, ötleteket kérlek?

júl. 21. 13:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, 12 évesen még inkább barbizzon, mint a faszikon járjon az esze, meg az interneten nézze a sok szenny okádék divattartalmat.
júl. 21. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A 16. szülinapomra anno a Lego Belville díjugrató szettet kértem. Nagy nyűglődés után vette meg nekem a család mert nem gondolták hogy nekem való... Közölték velem hogy több Legot már nem kaphatok. Ezért rábeszéltem az akkor 10 éves húgomat hogy a szülinapjára a Lego Belville lovasiskola szettet kérje. Megkapta. Örültem mint majom a farkának. Rengeteget játszottam vele. 🤭 Szegény gyereknek vedd meg a játékot. Örülj neki hogy nem a szexen jár az esze ennyi idősen.

27N

júl. 21. 23:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jó tanácsot, és hogy megosztottátok a saját élményeiteket szülinap, ajándék témában.
júl. 22. 05:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkérdezed, hogy mit akar, aztán tojsz rá (=megvalósítható lenne a kívánsága, de hülyeségnek tartod), az rosszul fog neki esni. Nálam is csomószor eljátszotta anyám, hogy megkérdezi, hogy mit szeretnék, azt mondja, hogy hülyeség, drága, aztán a kezembe nyomott négyszer annyi pénzt, mint amennyibe az a drága hülyeség került volna, azzal a felkiáltással, hogy "nem tudtam mit szeretnél, vegyél magadnak valamit". Oké, megvehettem magamnak utána, de az érzés ott volt, hogy ignorálva lett a válaszom.
júl. 22. 07:22
 15/15 anonim válasza:
100%
Azt vedd neki amit kért, amit szeretne. Lehet hogy te ezt gyerekesnek találod ebben a korban, de az ő szülinapja lesz és az ő ajándéka. Inkább azt vedd neki amit használni tud, mint valami felesleges kacatot aminek nem is örül.
júl. 22. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!