Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meddig engednetek vagy engedit...

Meddig engednetek vagy engeditek a mai 16 evest igy nyári szünetben?

Figyelt kérdés
Meddig? Este 9 óra?
2024. jún. 16. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Enyém sokat alszik barátnőnél,akár éjfélig is kint vannak. Jól teszik,nyugis helyen is lakunk.
2024. jún. 16. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Ma munkából jön haza, 11 fele talán hazaér. Nem szokott az utcán csellengeni a haverjaival, de ha mondjuk moziba megy, akkor is túlélem, ha 11-re ér haza. Utána azért ne, mert már akkor csak az éjszakai busz jár, az meg ölég ritkás.
2024. jún. 16. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Este 9 óra?"

Ne röhögtess, akkor még világos van!

Attól függ, hova megy. Ha gyalog haza tud jönni, akkor éjfélig. Ha buszhoz van kötve, akkor az utolsó buszig, ill. ha vannak éjjeli buszok is, akkor éjfélig. Ha konkrét programra megy, ami éjfél utánig elhúzódhat, akkor egyedi megbeszélés kérdése. Ha házibuliba, akkor ott is alhat. Más esetben is ott alhat másnál, csak előre meg legyen beszélve velünk (szülőkkel).

Értelemszerűen függ a közbiztonságtól is. A fentiek arra vonatkoztak, ha a közbiztonság nem korlátozó tényező.

Egyébként kétgyerekes apuka vagyok, bár még kisebbek a gyerekeim.

2024. jún. 16. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig jól érzi magát.

Ha időhöz kötöd azt mondja ott alszik valamelyik barátjánál és akkor onnan mennek el buliba. Szóval szerintem felesleges időkorlátot szabni neki. Úgyis megoldja, ha menni akar valahova.

2024. jún. 16. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen egy fagyizóban dolgott este 11-ig, utána még néha maradt beszélgetni. Így röhejes lett volna, ha másik napokon 9-re hazarendelem.
2024. jún. 16. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Ameddig akar, iskolai napokon sem korlatozom
2024. jún. 16. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszélés kérdése.
2024. jún. 16. 23:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hétvégén bulizni voltak, én mentem értük kocsival reggel 5-re, akkor volt vége a bulinak.

9-re kb 13 évesen kellett hazajöjjön nyáron.

2024. jún. 17. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!