Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól vennél...

Hány éves kortól vennél telefont a gyerekednek?

Figyelt kérdés
És rögtön okost vennél, vagy elsőre nyomógombost butatelefont, amivel fel tud hívni?
jún. 9. 07:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Nehéz kérdés. 8 éves lesz két hét múlva, okos, érett kissrác, kezelni is tudja a telefont/tabletet/számítógépet, nem nyomkodja eszetlenül, nem csinál hülyeségeket. Viszont a fejét is elhagyná, ha nem lenne gyárilag a nyakához erősítve. Szerintem akkor kap, ha felsős lesz (most másodikos). Tehát kb. 2 év múlva ilyenkor.
jún. 9. 15:34
 12/18 Andi80018 ***** válasza:
100%
Harmadik év végén kapott okosórát, és ötödikben kapott okostelefont, de az is régebbi, használtan vettük.
jún. 9. 21:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

13.

Lány.

Már mindenkinek volt az osztályban.

Meg már többször van egyedül itthon, egyedül vásárol, vagy barátnővel bemegy busszal a városba. Hogy el tudjon/tudjuk érni.

jún. 9. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

5. osztály kezdetére egy közepes-gyengébb okostelefont mindenképp.

Hogy az előtt (iskolakezdésre) milyet, az attól függ, hogy addigra milyen telefonok lesznek, és hogy mennyire tud vigyázni a dolgaira.

Én már abból a generációból vagyok, ahol pont bejött már a saját telefon gyerekkorban. Egyik barátom 4 nyomógombost hagyott el gyerekként, nekem meg minden eddigi telefonom megvan valahol (összesen 4 darab, amiből egyet használok jelenleg).

jún. 9. 23:45
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Ha bejárós, vagy nem helyben dolgozok, akkor elsőtől egy gombosat vagy pedig olcsót, Alcatel, ZTE, Redmi A/T/C típusjel, olcsóbb Motorola, Nokia, max 50 ezerért, ha helyben van az iskola és helyben dolgozok akkor pedig amikor felsőbe megy, viszont 100 ezer alatt, "normális" Redmi, Samsung A-széria.

Gimire kapna egy komolyabbat.

jún. 11. 17:11
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
18-tól megengedném neki, hogy vegyen.
jún. 13. 20:20
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

16

18-tól te nem engedsz meg neki semmit, mert akkora jobbik esetben sikerült elköltöznie tőled, s azt sem mondta meg, hogy hol lakik...

jún. 13. 20:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem 9 évesen kapott, de csak azért, mert akkor már nem kisértem be suliba, hanem felhívott vagy írt, amikor odaért / hazajött. Illetve nagyon minimálisat játszhatott is, de ennek már lassan 8 éve.
jún. 18. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!