Hány éves kortól vennél telefont a gyerekednek?
13.
Lány.
Már mindenkinek volt az osztályban.
Meg már többször van egyedül itthon, egyedül vásárol, vagy barátnővel bemegy busszal a városba. Hogy el tudjon/tudjuk érni.
5. osztály kezdetére egy közepes-gyengébb okostelefont mindenképp.
Hogy az előtt (iskolakezdésre) milyet, az attól függ, hogy addigra milyen telefonok lesznek, és hogy mennyire tud vigyázni a dolgaira.
Én már abból a generációból vagyok, ahol pont bejött már a saját telefon gyerekkorban. Egyik barátom 4 nyomógombost hagyott el gyerekként, nekem meg minden eddigi telefonom megvan valahol (összesen 4 darab, amiből egyet használok jelenleg).
Ha bejárós, vagy nem helyben dolgozok, akkor elsőtől egy gombosat vagy pedig olcsót, Alcatel, ZTE, Redmi A/T/C típusjel, olcsóbb Motorola, Nokia, max 50 ezerért, ha helyben van az iskola és helyben dolgozok akkor pedig amikor felsőbe megy, viszont 100 ezer alatt, "normális" Redmi, Samsung A-széria.
Gimire kapna egy komolyabbat.
16
18-tól te nem engedsz meg neki semmit, mert akkora jobbik esetben sikerült elköltöznie tőled, s azt sem mondta meg, hogy hol lakik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!