Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valaki, aki Nyíregyházán...

Valaki, aki Nyíregyházán (vagy akár máshol is) a Waldorfba jár (t)?

Figyelt kérdés

Vélemények róla?

Mennyit kell kb. havi szinten fizetni?

Én ma voltam a nyíregyibe nyíltnapon, az épület nem igazán jött be(bár nem is ez a fontos xD), viszont ahogy zajlott az óra, az nagyon tetszett :)

2010. okt. 29. 16:04
 1/10 anonim ***** válasza:
én igen bp-n lakok és kispestre jártam valdorfba borzalmasvolt! Ne Menj Waldorba!!!!!!!!!!!!!!! Az Egy Visszafejlesztő! 1 Csomó Hüjével! Halgassrám Tapasztalatbol beszélek! T
2010. okt. 29. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem, de egy osztálytársam Pilisszentlászlóra járt a Waldorfba, 4 év után visszamegy, legalábbis úgy volt, hogy a szünet után oda jár. Látszik, hogy milyen szar, a 2. osztályt ismételte nálunk, mert nem tanították meg őket írni. Ráadásul nem 5-be megy vissza, hanem 6-ba, mert nagyjából ugyanazt tanulják. Van olyan ismerősöm még, aki oda jár, hát..látszik rajta.
2010. okt. 29. 20:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Uhh.éértem.. =/
2010. okt. 29. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:

a sógorkám (most 15) járt oda. Azóta is emlegetik...

Neki és a szüleinek nem volt vele problémája...

2010. okt. 30. 06:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Értem. :)

szeretett oda járni?:D

2010. okt. 30. 10:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem őt is, anyóst is. A fiúnak tetszett, az anyós azóta is áldja.

Mesélte hogy a srác hiperaktív volt és mivel nem tudta levezetni a feszültséget, nagyon agresszívvá vált, és mindenkivel verekedett.

Pár hónap alatt megnyugodott, mert a suliban sikerült kreativitásba és sportba ölni az energiáit.

Most rendőrsuliba jár...

2010. okt. 31. 15:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2010. okt. 31. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
első válaszoló vok am ige mert azt az iskolát először hipieraktívoknak találták ki csak emgodnolták magukat vmiért és már mindenkiemhetett oda kreativitás kutatás van ott 1000-el meg sport csak éppen semmi más NEHOGY ODAMENJ évetkellet simételnem miatta mert nyáron nembírtam 5 osztálynyi anyagot bepótolni!!! komolyan szorozn iosztani nemtudtam ÉS NICNSENEK VIZYGÁK SE FELMÉRŐK SE DOLGOZAT ez jónak tűnik de nem az! NE MENJ ODA ott a tanáro khagyják magukat meg a gyerekek hülyék gondolhatod mienjólehet a földrajz óra ami arrolszól h szedjük le a tanár cipőjét!
2010. okt. 31. 21:03
 9/10 A kérdező kommentje:
De van felmérő és dolgozat :) csak éppen szöveges értékelést kapsz rá:D
2010. okt. 31. 21:13
 10/10 anonim ***** válasza:
és az bazi sokat ér és nem felmérőenk hívjak hanem minden féle más xarnak vagy h épp lapon van amit emgkell csinálni.. ne értsd félre az Nem Számít Felmérőnek csak épp a tanár lustavotl lerajzolni nekem is csomó papíro mvan főleg oroszbol amikro csoportmunkavolt vagy nemtom
2010. okt. 31. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!