Van ilyen iskola Nyíregyházán?
Figyelt kérdés
Állotorvos szeretnék lenni. Nyíregyházán van olyan iskola ahol állatorvosnak tanulhatok? Lécci segítsetek nagyon fontos!2010. jún. 30. 16:55
1/7 anonim válasza:
Nincs,de ne add fel hidd el aki keres talál de a válaszomban nem vagyok biztos:)
3/7 anonim válasza:
nincs...Szent István Egyetem na ott van
4/7 anonim válasza:
Nézz utána neten van.. vagyis ugy olvastam.
5/7 A kérdező kommentje:
Utánanéztem már de nem találtam. :(
2010. júl. 1. 18:12
6/7 anonim válasza:
Először is, az nem mindegy hogy gimnázium kellene, vagy főiskola/egyetem.
Mert biológia tagozatos gimi biztos hogy van. Ha nem helyben, de a közelben biztos. Viszont az egyetem az már más. Én Egri vagyok, és a nővérem szintén állatorvos szeretne lenni és ő Egerből jár le a Szent István Egyetembe, Gödöllőre. Ha fix céljaid vannak, a távolság apró dolog. Nővéremnek 6 éves korától ez az álma, és lám: immár a Szent István Egyetem állatorvos-tudományi kar hallgatója!:)
7/7 anonim válasza:
De ha most találtad ki hogy állatorvos leszel, várj egy kicsit, lehet hogy két hát múlva már szed ágában se lesz állatorvosnak menni.
Egyébként azt tudnod kell (már ha most mész majd középiskolába..) hogy ahhoz hogy állatorvos tudj majd lenni, nagyon de nagyon sokat kell tanulnod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!