Mit sportol a kamasz gyereketek?
Figyelt kérdés
máj. 25. 19:20
14/16 anonim válasza:
Feltettek egy kérdést,válaszoltam.Nem hiszem,hogy akinek valóban kamasz gyermeke van,mind magatehetetlenül sportolna akármit is.Nálunk nincs kedve,én nem fogom ráerőltetni,s nem túlozni,ha kérdezik.Nem értem ezen mit kell lepontozni,hiszen őszinte,rövid tömör válaszom volt.
15/16 anonim válasza:
Versenysportoló.
Karate (kumite- küzdelem) már utánpótlás válogatott és nemzetközi szinten versenyez.
Minden hátköznap van edzése délután/este, heti 2-3x iskola előtt is, illetve heti 2x fut, ha nincs versenye hétvégén.
…én büszke vagyok erre és mindenben támogatom, amiben tudom, de ez nagyon nem általános a korosztályában.
Az osztályában 33-an vannak, 2 versenysportoló van, kb 10 gyerek jár rendszeresen (heti 2-3x) valamilyen sportra egyesületbe, a többi sajnos egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!