Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek a haver csajokkal?

Mit tennétek a haver csajokkal?

Figyelt kérdés

Van egy nagylanyom, 16 eves es van egy kis tesója aki 2.

A nagyugye mar kamasz, eleg sokat lognnak baratnőkkel, remdszerint feljonnek hozzank, vagy mennek erre-arra.

Direkt kertem ma a lanyom hogy h esetleg pont alvas időbe jönnének fel a lakasra akkor halkan, mert Eszter alszik akkor. Mar egy fel oraja elaludt, nagy csörterve bejottek a bejarati ajtón, rögtön mocorgni kezdett a kislanyom, kimentem, mondom nem ezt beszeltuk. 3an voltak. Az egyik ugy hozta a pofajat hogy azt hittem megtépem. Mit kepzelnek?? Visszajottem elaltatni UJRA a lanyom 5 perc mulva leejtettek VELETLEN a kulcsomot mit ad isten a szobaajtónk elott. Itt mar kirontottam hogy ebből eleg volt a kislány miattatok nem tud aludni!!!!

A szajhuzos kislany megjegyezte az orra alatt hogy szólni fogok annyukamnak hogy beszel velünk anyukad?? Mondom tessek?? Te vagy itt a vendeg zavarod az itt lakot es nekked all feljebb? Mondom add meg anyyukad szamat szivesen felhivom en es elmagyarazom neki hogy milyen taknyot nevelt, nem ismeri az illemet vendegsegbe.

Egy szo nelkul elmentek nagy morogva.

Fortyogtam még egy ideig.

Hazajött aztan egyedul a lanyom es mondta hogy legyek mar kicsit lazabb, nem akkora tragedia volt ez.

Szerintetek??

máj. 18. 19:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Mit tennék? A helyedben? Megtanulnék magyarul...
máj. 20. 14:22
 22/25 anonim ***** válasza:
86%

Jézusom! Hogy a viharban tudsz úgy gyereket nevelni, hogy 1 rohadt mondatot nem tudsz leírni normálisan?! Te is előbb tanultál meg szexelni mint hogy kijártad volna az iskolát. Ráadásul még hisztis, idegbeteg p.csa is vagy.

Szerencsétlen gyerekek...

máj. 20. 20:39
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert ha így folytatod a nagyobbik lányod dobbant 18 évesen és vissza se néz
máj. 21. 10:11
 24/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell második gyereket csinálni, ha nem tudod megoldani a nyugalmát - a nyugalma nem azt jelenti, hogy a nagyobb innentől kezdve tojáshéjon kell lépkedjen.

NEM ő akarta a második gyereket, szóval tessék NEKTEK megoldani, hgoy a nagy élhesse a saját életét!

Bunkó vagy, emellett.

jún. 1. 22:17
 25/25 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk én 21 évesen úgy leléptem otthonról mint a franc és haza sem nézek azóta.

A kistesóm volt a szent, akinek mindent, én alkalmazkodjak hozzá 0-24, viseljem el, hogy ordít, ugrál, zajong, zavar!, de ha én merészeltem este hangosabban létezni már mit képzelek.

Na menjenek anyámék kb a francba. Röviden. Nem is járok hozzájuk vissza. Minek, ott a szentfazék kistesóm, tutujgassák őt.

jún. 1. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!