Mit tennétek a haver csajokkal?
Van egy nagylanyom, 16 eves es van egy kis tesója aki 2.
A nagyugye mar kamasz, eleg sokat lognnak baratnőkkel, remdszerint feljonnek hozzank, vagy mennek erre-arra.
Direkt kertem ma a lanyom hogy h esetleg pont alvas időbe jönnének fel a lakasra akkor halkan, mert Eszter alszik akkor. Mar egy fel oraja elaludt, nagy csörterve bejottek a bejarati ajtón, rögtön mocorgni kezdett a kislanyom, kimentem, mondom nem ezt beszeltuk. 3an voltak. Az egyik ugy hozta a pofajat hogy azt hittem megtépem. Mit kepzelnek?? Visszajottem elaltatni UJRA a lanyom 5 perc mulva leejtettek VELETLEN a kulcsomot mit ad isten a szobaajtónk elott. Itt mar kirontottam hogy ebből eleg volt a kislány miattatok nem tud aludni!!!!
A szajhuzos kislany megjegyezte az orra alatt hogy szólni fogok annyukamnak hogy beszel velünk anyukad?? Mondom tessek?? Te vagy itt a vendeg zavarod az itt lakot es nekked all feljebb? Mondom add meg anyyukad szamat szivesen felhivom en es elmagyarazom neki hogy milyen taknyot nevelt, nem ismeri az illemet vendegsegbe.
Egy szo nelkul elmentek nagy morogva.
Fortyogtam még egy ideig.
Hazajött aztan egyedul a lanyom es mondta hogy legyek mar kicsit lazabb, nem akkora tragedia volt ez.
Szerintetek??
Te van aki 20évesen szülte a szerinted bunkó gyereket.
Talán kéne a nagyjal is foglalkoznod és nem csak a kicsivel.
hát ha az én anyám lenne ilyen tapló, agresszív sggfej, biztos hogy az életbe nem vinnék haza senkit, meg én is max. a 18. szülinapomig laktam volna ott... értem hogy már beleuntál a nagyba, és most az új kölyök a jó játékszer, de nem kéne ennyire rühellned a nagyobbik lányodat, rajtad kívül senki nem tehet szegény létezéséről.
annyiszor szülsz új kölyköt, ahányszor csak akarsz, de jó lenne, ha ettől nem utálnád meg automatikusan a már meglévő(ke)t.
Ha te normálisan nevelted volna a gyereked, akkor hallgatna rád, sőt, még szólni sem kellene külön, hogy ne ébresszék fel a kicsit, mondjuk magától is elmenne alvásidőben, ha bandázni akar.
Nem hiszem, hogy direkt csinálták, de te biztos gyönyörű stílusban nyilvánulhattál meg, ha így reagált egy gyerek...
Egyébként nyilván én is igyekeznék vigyázni a gyerekem álmára (bizonyos keretek között), de azért nem hiszem, hogy akkora tragédia, ha egyszer-egyszer véletlenül felébred. Mi van, ha esetleg pont akkor kezd el fúrni/flexelni/füvet nyírni stb. a szomszéd, vagy csenget a postás? A konyhakést vágod beléjük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!