Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen gyermekkövető alkalmazá...

Milyen gyermekkövető alkalmazást használtok?

Figyelt kérdés

Tudtok ajánlani olyat, ami valós idejű és nem kerül sokba?

Esetleg olyat, amelyik egy előfizetéssel mindkét szülőnél működik?

2024. ápr. 16. 20:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
42%
Mennyi idos a gyerek? Nem akarja/fogja kijatszani? Iphone lokator pl ha mindenkinek iphone-ja van. De amugy en ezt senkinel nem hasznalnam max tenyleg egyedul buszozo kiskamasznal. Ha hagyja. En tuti nem hagytam volna a szuleimnek. A ferjemet is kirohogtem mikor be akart lokatorozni. Mondtam, hogy kizart dolog.
2024. ápr. 16. 20:31
 2/24 A kérdező kommentje:

Egyedül buszozó kamasz.

15 éves. Nem kérdés, hogy hagyja-e. Vagy látjuk merre mozog, vagy nem megy sehova iskolán kívül.

2024. ápr. 16. 20:59
 3/24 anonim ***** válasza:
62%
Szegény. Ennyire nem bízol benne?
2024. ápr. 16. 21:00
 4/24 A kérdező kommentje:
A gyerekben bízom, a világban kevésbé.
2024. ápr. 16. 21:01
 5/24 anonim ***** válasza:
48%
15éves, nemsoká felnőtt. Ha megbízható akkor igen ciki lehet neki. Tudod mikor lehet rendben? Egyedül járó alsósnál vagy megbízhatatlannál. Én nem engedtem volna a gyerek helyében. Eddig, hogy volt? Kísérted?
2024. ápr. 16. 21:05
 6/24 anonim ***** válasza:
93%
Ami jobb illetve nálunk bevált: Gyerek suliba érkezéskor telefon-mikor beér, vagy Viber, vagy sms, amikor indul suliból szintén. Ha flottába vagytok akkor ingyenes a telefonálás. Mehet bárhová, bármikor, de kösd ki, hogy tudd, hol keresd, ha baj van. Tehát pontos, igaz, valós információt adjon. Ennyit kérj tőle. Mindegyik egyenesen betartotta. Felfogta, megértette a miértet.Tudták, hogy nem kontroll, hanem az érdekükben.
2024. ápr. 16. 21:06
 7/24 anonim ***** válasza:
90%
Amit az utosó ír az a normális.
2024. ápr. 16. 21:08
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
6+ Még annyi, legyen otthon elkülönítve pár 10 ezer Ft. Totál elkülönitve, amihez nem nyúltok. Ha nagyon nagy baj van-taxiba beül-és itthon kifizet. Ha még nagyobb baj van, akkor meg olyan helyre megy be ahol sokan vannak és megvárnak minket.
2024. ápr. 16. 21:08
 9/24 anonim ***** válasza:
88%
Néha előfordul, hogy a gyerekek bemenetek találkoznak az osztálytársakkal és elfelejtik, általában legkésőbb az első óra szünetében jött a telefon..
2024. ápr. 16. 21:11
 10/24 anonim ***** válasza:
90%
Inkább üzetküldés.
2024. ápr. 16. 21:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!