Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hülye vagyok hogy nem tervezem...

Hülye vagyok hogy nem tervezem meg ennyire a felnőtt koromat?

Figyelt kérdés

Minden lány előre megtervezi hogy hogy fogják hívni a gyerekét és hol fognak élni...rengeteg 13-14 éves lány iylyen tipikus "álom" szakmákat mond hogy mi lesz felnőtt korában: divattervező, lakberendező, újságíró... stb.

Mindenki megtervezi hogy melyik országban fog élni és milyen lesz a férje stb... már szinte tapétát válogat a jövőbeli hálószobájukba... mindenki egy annyira kis tökéletes életet akar magának.. Csak én vagyok ilyen hülye állat hogy nem akarok gyereket se férjet csak egy kis lakást ami mindegy hogy melyik városban van... festő szeretnék lenni..tudom hogy nem pont jó megélhetést nyujtó szakma, de nem érdekel... inkább éhen halok minthogy olyan dolgot csináljak amit utoláok napi 8órában.... anyum néha kivan rajtam akadva mert kitünő vagyok(najó tesi 4-es..)és nem akarom kihasználni azt hogy válogathatok az erősebb gimik között... mondjuk támogat abban hogy művészetiszakközépbe felvételizzek majd, de azért elég erősen célozgat a gimik felé...

Bár lehet ez azért van mert elég antiszociális vagyok...de nekem ez ígyjó... Ha erről beszélek barátnőimmel(akiket mellesleg utálok... csak azért vagyok velük mert normálisnak kell mutatnom magam) mindig lehülyéznek meg oltogatnak... ehh...

2010. okt. 26. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Én gondolok a jövőre, de nem ilyen részletességgel, csak, hogy szeretnék családot, lakást, munkát.

Bár lehet, hogy neked egy pszichológusra lenne szükséged, ugyanis az nem a barátnőd, akit utálsz, és nem kell velük lenned, mert így őket is becsapod, legyél magánoysfarkas. És mi az hogy normálisnak KEll mutatnod magad??!!

2010. okt. 26. 19:55
 2/4 A kérdező kommentje:

muszáj annak mutatnom magam... mivel szüleimnek is feltűnne hogy nincsenek barátaim és akkor egyenes út a pszihológushoz.

A "barátnőim" pedig az osztálytársaim is és szét szivatnának ha nem lennék velük..ismerem őket... az nem érdekel hogy becsapom őket.. elhúzok majd ballagás után ebből a retekből, és elfelejtenek és énis őket...

2010. okt. 26. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Eléggé tipikus a viselkedésük. Ez az álmodozás.

Továbbá év végén jól oszd le őket.

És ne édesanyád döntse el hogy mi leszel. engem is piszkált hogy a négy egészes átlaggal ide vesznem fel stb. úgy levittem félévre 3 egészre mint a huzat! de! érettségivel nem foksz sokminden kezdeni. mert ugyanannyit ér, ha elit helyen teszed le, mintha a művészetiben. de ott még kapsz szakmát is a kezedbe.

2010. okt. 27. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, ezekből a nagy álmodozásokból a legtöbbször semmi nem valósul meg. És bármily hihetetlenül hangzik is , még te is változni fogsz, lehet, hogy pár év múlva épp te váltod valóra az ő álmaikat. Ez a magányos farkas dolog annyira nem tesz jót az ember lelkének. Inkább keress EGY igazi barátot, nem kell egy falka, akik csak felületesek.
2010. okt. 27. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!