Honnan tudjam hogy elektromos roller gyereknek is való e ha nem írják a tájékoztatóban?
Pl ez jó 10 évesnek?
Vagy hogyan kell rollert nezni? Legyen rajta fék és ennyit nézzek?
Már az is betett hogy x watt y volt 8 colos meg ezek. Aztán kiderül hogy ez csak a jéghegy csúcsa.
Nem akarok ugy kiadni majd' 200 ezret hogy aztán állni fog vmi sufniban meg azt se tudom hogy kell használni.
A "tempomat" ról is most olvastam először.
Érettségire nem készultem ennyit mint amennyit kéne egy rollerhez.
jóvan, fejezd már abba a vergődést, mert getsziszánalmas már
ez egy kib#szott roller, nem kötelező megvenni ha meghaladja a képességeidet, sodorj egy cigit oszt lapozt tovább
Apuka nincs, aki értene hozzá?
Amúgy 10 évesnek én nem is adnék még elektromos rollert.
Apuka nincs(külföldön van). De igen a férfiak értenek inkább ilyenhez. A drónjának is a hatezer programja, nekem már csak a használati útmutatója is feladta a leckét.
A gyerek es az apja értette. Meg tud olyan trükköket is hogy bukfencezik a levegőben egyhelyben repul a töltését is figyelik meg stb. Es az csak vmi tizenezre dolog volt. Én azt is elengedtem.
Ezt is.
Biztos, hogy nem vennek elektromos rollert gyereknek. Te amugy szulo vagy?
Meg felnottkent is rohadt veszelyes tud lenni.
Hat azert rohadtul nem mindegy, hogy mennyivel mesz vele.
Biciklivel is lehet gyorsan menni, de kis esellyel fog a gyerek 25-30 km/oraval tekerni, mert nem birja.
Amig egy rollernel meg csak nyomod a gombot es mesz mint egy orult. Raadasul fiuk, kiskamaszok, megy majd a haverokkal az okorkodes a rollerrel, amivel ugyebar elmeletileg jardan nem is lehet menni.
Nem es nem.
Rengeteg ilyen kis hulyegyereket latok a kornyekunkon elektromos rollerrel, mindig azon gondolkozom, hogy ilyenkor a szulok hol a francban vannak. Gondolom nem is tudnak rola hogy mi a fenet muvelnek, de katasztrofa (iskola kozeleben lakom). Eletveszely.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!