Honnan tudjam hogy elektromos roller gyereknek is való e ha nem írják a tájékoztatóban?
Pl ez jó 10 évesnek?
Vagy hogyan kell rollert nezni? Legyen rajta fék és ennyit nézzek?
Mondjuk onnan, hogy írják?
"Ajánlott utas életkor: 16 – 50 év
- Ajánlott utas magasság: 120 – 200 cm"
Ott vana tulajdonsagoknal.
Jé tényleg írják. Azt a részt a sok watt volt kapacitás 8 colos gumi meg ezek miatt csak átfutottam, mert ugy se mond nekem semmit..
Amugy ha kilyukadna a gumi mint a bicikkiknél látom, hogy állandoan javitja foltozza mindenki, akkor le is tehetnénk a rollert a kamrába? Gondolom pótgumik vagy rollerszerelők nem is léteznek..
Tömlős kerekű nem ajánlott. A keréknyomásra nagyon oda kell figyelni, különben a külső kidörzsöli és kilyukad.
Ezt hallhattad mástól. Tömlő nélküli levegős gumi az ajánlott.
Köszi a részletes üzenetet. Padlót fogtam mennyi ezer dolog van.
Nekem korabban gyerekkoromban lett egy biciklim ugy hogy kinéztük megvettük és ennyi.
Ma meg egy rollernél figyeljek ezeregy dolgot még használat mellett is nemcsak előtte felmérni.
El is ment a kedvem az egésztől.
"Nekem korabban gyerekkoromban lett egy biciklim ugy hogy kinéztük megvettük és ennyi.
Ma meg egy rollernél figyeljek ezeregy dolgot még használat mellett is nemcsak előtte felmérni."
Ma is vehetsz pontosan ugyanígy rollert, meg annak idején is utána lehetett volna nézni dolgoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!