Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek dönteni a gyereknek...

Engednétek dönteni a gyereknek akar-e fogszabályzót?

Figyelt kérdés
márc. 8. 07:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
4%
Aha. Tehát 3 orvos huyle, csak az egy a jó. Hihető. Nem kötök bele a szomszédba, az nem beszél hülyeséget, veled ellentétben. Nyilván azt se tudtad, hogy a szemragasztas 99%-ban a kancsalság kezelesere van. Amúgy a világon SEMMI KOZE a fogszabályozóhoz
márc. 8. 15:09
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg a szemnek semmi köze a foghoz...🤣 azt írtam hogy nem engedte a szemüveget gyerekként a férjem és most már bánja. Ennyi q közös, hogy nem q gyerekre kell az ilyet hagyni.és igen a 80-as években a dokik nem voltak a toppon,plusz azok sztk-s vén mamák voltak a mostani meg magánkórházban dolgozó elismert szakember,csak ennyi a különbség. Szállj le erről és morogj másnak🙄
márc. 8. 15:15
 23/31 anonim ***** válasza:
27%

amúgy ma már simán helyre lehet húzni a nem tapasztott szemet... sőt mondok valami meredeket, már egy negyven éve is lehetett, amikor nagymamámnak fiatal felnőttként javították ki.

nem kell mindig mindent azonnal elhinni, végleges, megmásíthatatlan alapigazságnak meg végképp nem kell tartani. annyira bánná a férjed, megműttetné. persze akkor utána nem lehetne sírni és hisztizni.

márc. 8. 15:42
 24/31 anonim ***** válasza:
39%
11: fenéket, egyszerűen az emberek mindenféle fogászati beavatkozással úgy vannak, hogy húzzák ameddig lehet, jóvanazúgy. Ezért rohad a fél ország fogazata, és ezért ilyen baromi megengedő a gyerekkel szemben mindenki. Mert magával szemben is az:-)
márc. 8. 15:52
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem is kellett - először éjszakaival próbálkoztunk, szerencsére az elég volt, de öcsémnek muszáj volt rendes, mert csálén álltak nagyon a fogai.
márc. 8. 18:44
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Megműttetné,csak neki már nem ajánlották q lézeres műtétet. Sztk-ban nem fogja megcsináltatni egyrészt hónapokat kell várni másrészt csalódott már az sztk-ban,magánra meg nincs pénze. Volt neki csak mindig volt valami amire el kell költeni,most pl q gyerekünk egészségére kell q pénz szóval ja inkább nem a saját szemét csináltatja meg. De rohadtul nem ez volt a lényeg. A lényeg az hogy nem szabad q gyerekre hagyni q fogszabályzást,mert felnőttként bánni fogja!! De hajrá ne törődj ezzel az infóval hanem.kössél bele mindenbe.
márc. 8. 22:06
 27/31 anonim ***** válasza:

Ez érdekes. Az első fogaim eleg csilicsálén állnak. Főleg az alsók. De a felsőknél is rá van kicsit menve az egyik a másikra. De ezek a fogaim sosem voltak lyukasak.

Ellenben az egyenesen és normálisan álló hátsó fogaimmal....

márc. 30. 18:32
 28/31 anonim ***** válasza:
55%

Ha neki nem kell, akkor nem kell. Kész.

Amúgy nekem van egy jó szemüveges sztorim:

Egyik régi szobatársamnak s nekem kb egyforma erősségű a szemüvegünk. Egyik sincs egy egész dioptria. (Az enyém még cilinderes, az övét már nem tudom)

Neki csináltatták, mikor 4.-es volt. Hordja is az óta.

Nekem csináltattuk, mikor az autós iskolát csináltam. Vizsgán rajtam volt, az után nagyon ritkán.

Ő igényli napi szinten a szemüvegét, nélküle fáj a feje, stb. Mikor elhajlította, s nem tudta hordani, olyan volt, mint a mosott rongy pl.

Én meg szépen elvagyok szemüveg nélkül. Ha olyan helyre mentem, ahol tudtam, hogy tisztán kell látni messzire (vizsga, ahol a tétel ki van vetítve), feltettem, de ennyi.

Mindketten huszonévesek vagyunk.

márc. 30. 18:45
 29/31 anonim ***** válasza:
60%

28!

A tanulság pedig....? Még azonos dioptria esetén se egyforma két ember szeme. Nem tudhatod, neki milyen problémája van.

márc. 30. 18:53
 30/31 anonim ***** válasza:
70%

29

A tanulság az, hogy ha valaki nem igényel valamit, akkor nem igényli.

A szemész tanácsai alapján nekem non-stop hordanom kellene a szemüvegemet, de tökéletesen megvagyok nélküle. Ha a jogsihoz ne kelljen látásvizsgálat, szemüvegem se lenne.

Azt elismerem, hogy már előtte is feltűnt, hogy távoli szöveget nem tudtam olyan jó elolvasni, mint mások, de a az életemet nem befolyásolja negatívan.

márc. 31. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!