Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek dönteni a gyereknek...

Engednétek dönteni a gyereknek akar-e fogszabályzót?

Figyelt kérdés
márc. 8. 07:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
49%

10!

Az nyilván nem jött át, hogy mindenki, aki engedné a gyereket dönteni a gyerek korától és a konkrét helyzettől teszi függővé

márc. 8. 12:41
 12/31 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem. Vagyis, ez olyan, mint más orvosi beavatkozás. Jó ok nélkül nem erőltetném, nekem is volt, nem véletlenül, csak előnyöm származott belőle. Ha azt látnám, hogy szüksége van rá, alapos okok miatt, akkor nem várnám meg, míg 30 évesen jut el erre saját belátásból. De mindenképp elmondanám az orvosi szempontokat neki, nem csak azt, hogy "kapsz, mert azt mondtam".
márc. 8. 13:06
 13/31 anonim ***** válasza:
46%
Párom bánja hogy nem volt hajlandó szemüveget hordani és szülei engedték. Most vacak az egyik szeme. Nekem nem erőltette a doki a fogszabályzót ésmost be sem tudom csukni a szám,most meg már pénzem sincs rá. Van amiben jobb ha nem a gyerek dönt...
márc. 8. 13:10
 14/31 anonim ***** válasza:
30%

"Párom bánja hogy nem volt hajlandó szemüveget hordani és szülei engedték. Most vacak az egyik szeme."

Hja, mert ez ezen múlik, ugye. Bakker...Érdekes módon nekem kellett szemüveget hordanom, és ja, egyre xarabb a szemem. Amúgy az meg van, hogy ha nem lát jol, hordja a szemüveget, ha jól lát, akkor nem? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

márc. 8. 13:14
 15/31 anonim ***** válasza:
65%
Tudod az a spéci szemüveg kellett volna neki ami letakarja az egyik szemét,csakhogy több orvos is állította hogy nem kell neki,később meg már túl nagy volt és csak azért sem viselte. Ezért most az egyik szeme tökéletes a másikkal homályosan lát. Ha már hülye vagy hozzá na írj kommentet 14-es.
márc. 8. 14:26
 16/31 anonim ***** válasza:
77%

15!

Aha. Tehát a több orvos hülye volt ezek szerint, hiszen szerintük nem kellett. Amúgy a szemletakarasos módszer kisgyermekkorban működik, idősebb korban nem 😘

márc. 8. 14:30
 17/31 anonim ***** válasza:
70%
Egyébiránt nem szemüveg, hanem tapasz.
márc. 8. 14:31
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
16 igen kis korban azt mondta 3 orvos is hogy nem kell. nagyobb korban egy orvos hüledezett hogy miért nem kapott,de akkor már a sima szemüveget sem akarta hordani így meg csak még tovább romlott az amúgy is rossz szeme,de megfogtad a lényeget... és igen tapasz,de a történet lényegén ez nem változtat. Akarsz valamibe még belekötni vagy esetleg segítenél a kérdezőnek is ha már ész nélkül osztogatsz tanácsokat?
márc. 8. 14:50
 19/31 anonim ***** válasza:
6%
Igen, megfogtam a lenyeget: huylesegeket beszélsz. Már segítettem q kerdezonek. Puszi
márc. 8. 15:03
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem írok hülyeségeket,ez a tény ,orvos is alá támasztotta hogy emiatt lett ilyen a szeme. Most menj kössél bele a szomszédba is hátha attól jobb lesz a napod.
márc. 8. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!