Megengedjem a lányomnak, hogy a Shein oldalról rendeljen?
A Shein egy kínai oldal, ezért nem annyira bízok benne, a lányom most 13 éves, már egy éve nyaggat, hogy had rendeljen, de eddig nem engedtem neki, szerintetek megengedjem?
Attól is tartok, hogy olyan lesz, mint a korabeliek, nem szeretném, ha ő is olyan legyen, hogy egy mondatot ne lehessen vele beszélni, mert csak a pláza érdekli, tudom egy rendeléstől nem fog még ,,elkallódni", de nem akarom, hogy ,,pláza cica" legyen belőle, tudja milyen dolgozni, mert minden héten megy tehén és lótrágyát takarítani, de akkor se szeretném, hogy műszempillás, haspólós kis tini legyen.
"akkor lehet, hogy egyszer majd műszempillát és hasonlókat is akar rendelni, amit biztos, hogy nem támogatók"
Ennyitol nem hiszem hogy Plaza cica lenne:) ha nem olyan típusú akkor szerintem nem is akarja majd. Viszont tényleg ne annyira korlátozd őt, mert ez a továbbiakban lehet vissza fog ütni.
Inmabb a vintedet töltsd le neki. Így megtanítod arra, hogy fontos a környezetünk, új esélyt adunk annak, amit amúgy kidobnának. Shein, temu meg a többi retek szinte ingyen dolgoztat. A többi fast fashion is kerülendő, környezetszennyező és morálisan ingoványos is.
Ja és mondd el neki, hogy minden tucatcsaj a sheinről meg a többi szar helyről rendelget, tehát semmi sem lesz egyedi, amit választ. Minőségben meg elég pocsékak.
Vinteden, facebook csoportokban ki lehet fogni nagyon jó minőségű, etikus darabokat is nagyon jó áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!