Nem tudom, hogy hogyan tanulok meg holnap?
Holnap csak egy órám lesz tanulni, mert olyan sűrű programom lesz. Viszont szerdára matekból- töriből- nyelvtanból- németből- tanulni kell. Átlagosan 3-4 órát szoktam tanulni, egyik napról a másikra. De most, hogy ezek a prgramok közbejöttek, nem tudom, hogy hogyan tanulok meg? A "baj" ott van, hogy ma nem tudok megtanulni szerdára, mert pl. a matekot- törit- nyelvtan leckéket holnap adják fel (mármint ami szerdára kell). A másik, hogy töriből témazáró, nyelvtanból (valószínű) röpi, németből pedig felelet, vagy szódoga...
És erre csak 1 órám van! Ja, azt kifelejtettem, hogy holnap a 6. órában dolgozat-előkészítő gyakorlás lesz töriből :)
(Általában törire másfél- nyelvtanra háromnegyed- matekra negyed- németre fél órát szoktam tanulni, ami ugye = 3 óra hossza...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!