Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem tudom, hogy hogyan tanulok...

Nem tudom, hogy hogyan tanulok meg holnap?

Figyelt kérdés

Holnap csak egy órám lesz tanulni, mert olyan sűrű programom lesz. Viszont szerdára matekból- töriből- nyelvtanból- németből- tanulni kell. Átlagosan 3-4 órát szoktam tanulni, egyik napról a másikra. De most, hogy ezek a prgramok közbejöttek, nem tudom, hogy hogyan tanulok meg? A "baj" ott van, hogy ma nem tudok megtanulni szerdára, mert pl. a matekot- törit- nyelvtan leckéket holnap adják fel (mármint ami szerdára kell). A másik, hogy töriből témazáró, nyelvtanból (valószínű) röpi, németből pedig felelet, vagy szódoga...

És erre csak 1 órám van! Ja, azt kifelejtettem, hogy holnap a 6. órában dolgozat-előkészítő gyakorlás lesz töriből :)

(Általában törire másfél- nyelvtanra háromnegyed- matekra negyed- németre fél órát szoktam tanulni, ami ugye = 3 óra hossza...)

2010. okt. 25. 15:21
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Tehát ha csak fél- fél órákat tanulok mindenre, az akkor is 2 óra ...;`(

Tudom, örüljek, hogy ez a legnagyobb "problémám", de teljesen kétségbe vagyok esve..

Ti hogy tanulnátok meg mindent, 1/2 óra alatt??

2010. okt. 25. 15:23
 2/17 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm a jó ötleteket, válaszokat, tippeket! ;-)
2010. okt. 25. 15:31
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Például úgy,hogy nem a gyakorikérdések.hu-t nézed,hanem tanulsz,tanulsz,tanulsz. Meg ha egy óra alatt nem leszel kész,akkor addig fent maradsz,amíg tudod az anyagot,illetve felkelsz hajnali 5kor és tanulsz! Én így szoktam..sok sikert!
2010. okt. 25. 16:06
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Már ahogy írtam, nem azzal van a baj, hogy ma nem tudok megtanulni holnapra- hanem holnap nem tudok megtanulni szerdára... És hiába tanulom meg ma a nyelvtant, ha holnap újat adnak fel holnaputánra...
2010. okt. 25. 16:08
 5/17 anonim ***** válasza:
Ne menj be! Szülő 3 napot igazolhat, kérd meg - hogyha tényleg olyan gáz a helyzet -, hogy hadd maradhass otthon szerdán. Komolyan megéri csomó rossz jegyet beszedni fontos tárgyakból, csak hogy ott legyél? Tudják, hogy itthon is megtanulod, akkor meg most az egyszer miért ne maradhatnál otthon és tanulhatnál nyugodtan?
2010. okt. 25. 16:18
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de anya már igazolt 3 napot - amikor üdültünk. ..
2010. okt. 25. 16:22
 7/17 anonim ***** válasza:
ha töriből tzt írtok akkor azt mért nem tudod már ma elkezdeni tanulni?
2010. okt. 25. 16:37
 8/17 anonim ***** válasza:

Hát én úgy szoktam ha ilyen van hogy pl: 1 órával korábban felkelek szerdán és akkor törit vagy a németét még meg tudom tanulni..

Vagy megkérek egy osztálytársam hogy legyen szíves jelentkezzen felelni mert nem tudtam tanulni..

Valamikor meg is teszik!! Ha doga lesz akkor meg csak a dogát tanuld meg 100000%-ra

2010. okt. 25. 16:39
 9/17 anonim ***** válasza:

Tanulj buszon, metrón, vonaton stb. Nyugodtan előveheted a megállóban is a könyvet, vagy ha van holnap valami unalmasabb órád, akkor azon is tanulhatsz, ha már feladták a leckét.

A töri Tz-re meg meg tudod tanulni az egészet, csak a holnapit nem, az meg simán megvan.

Szerintem ma tanuld meg azt, amit eddig vettetek, és egy óra anyaga nem olyan sok, hogy azt ne tudnád holnap megtanulni.

Hányadikos vagy egyébként?

Sok sikert a dogákhoz! ;)

2010. okt. 25. 16:49
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat/ mondatokat! Igen, lehet, hogy az lesz, hogy holnapután reggel 5-kor felkelek, és megtanulok. Ja, és ahogy írtam, töriből lesz ilyen dolgozat-előkészítő gyakorlás, úgyhogy ott átismételünk mindent ;-)
2010. okt. 25. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!