Hány éves kortól engednéd meg (/nem borulnál ki, ha megtudnád) a gyerekednek, hogy egy fiatal felnőttel párkapcsolatban vagy szexkapcsolatban legyen?
Mondjuk egy huszonévessel.
Függ attól, hogy milyen nemű a gyereked? Függ attól, hogy azonos vagy ellenkező nemű a partner? Te milyen nemű vagy?
(Csak kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak, nem vagyok érintett semmilyen szempontból.)
Igen pontosan így volt, és 3 an születtünk ebből a kapcsolatból. Azt hozzá kell tennem hogy édesapám most 80 éves, de még mindig nem egy lepukkqnt vénember, szóval 43 évesen a fényképeket látva egy jóképű, jótestalkatú ember volt. A kor sem úgy látszott rajtuk. Persze látszott hogy nem egy idősek, de nem volt nagy a kontraszt.
14 voltam az elsőnél, aki 18 volt, vagyis már nagykorú.
10 évig voltunk együtt, van egy közös gyerekünk.
A férjem pont annyival fiatalabb nálam, mint amennyivel az exem idősebb volt 😁
#23 vagyok, lemaradt:
A legnagyobb lányom (aki az extől van) most 14 éves. Nem bukik az idősebbekre, így valószínűleg ilyen nem lesz. De ha igen, mondjuk most a 18 éves beleférne.
20-at már sokallnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!