Szerintetek egy 11-12 éves gyereknek van szüksége Iphone-ra?
Figyelt kérdés
Szerintem nemfebr. 14. 11:05
1/34 anonim válasza:
Szerintem sem. Elég egy egyszerűbb telefon is. Manapság már a belépőőszintű telefonok is sokkal több dolgot tudnak, mint amire egy 12 évesnek szüksége lenne.
3/34 anonim válasza:
Nekem sincs, pedig 32 éves vagyok és telne rá.
4/34 anonim válasza:
2 gyerekem van, 11 és 13 évesek.
Mind a 2nek ájfosa van. Én utálom, ők ilyet kértek.
Nem a legújabb, 6os van nekik
5/34 anonim válasza:
Nincs. Miért kellene, hogy legyen mivel villogni?
6/34 anonim válasza:
Nincs. De, ha a szülők jó anyagi helyzetben vannak, és megtehetik, miért ne?!
8/34 anonim válasza:
Miért kinek van szüksége rá?
Van a "családban", én kaptam céges telefonként, de nem értem a hype-ot, konkrétan utálom. Ha a gyerek meg tudná magyarázni, hogy miért van rá szüksége rá a felvágáson kívül és megállna a magyarázata, akkor kaphatna. De nem hiszem, hogy 12 évesként.
9/34 anonim válasza:
"Szüksége" senkinek nincs rá, mindegy hány éves. A funkcióival más telefonok is rendelkeznek, a szükség és a vágy között pedig van különbség.
10/34 Bellatrix:3 válasza:
28 éves vagyok nekem sincs szükségem se az iPhoneomea se a Macbookra mégis az van. Hogy miért? Mert ezt szeretem ez vált be. Ha lenne gyerekem és annyi pénzem, hogy kaphasson ő is és ezt szeretné én megvenném neki. Magamnak is megveszem, ha telik rá, miért pont a gyereknek ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!