#10 Természetesen mindenki olyan telefont vesz, amilyet szeretne, ha megengedheti magának. A kérdés nem erről szól.
febr. 14. 12:15
12/34 anonim válasza:
Na megjött a kisgyerek és mindenkit lepontoz, aki szerint nincs rá szükség. XD
febr. 14. 12:16
13/34 anonim válasza:
Szüksége egyáltalán nincs. A lányomnak azért volt 12 évesen iPhonja, mert a férjem lecserélte a sajátját, és megkapta a gyerek. De az is egy régebbi, 7-es széria.
Aztán karácsonyra az egyik osztálytársa megkapta a legújabb iPhone-t (talán 15?), a lányom meg ki volt akadva, mert neki tönkrement a telefonja, és az én "szar samsungomat" kapta meg.
Puffogott is rajta pár napig, aztán rájött, hogy a Samsung is jó, sokkal jobban szereti, mint az iPhone-t.
febr. 14. 12:22
14/34 anonim válasza:
11-12 éves gyerek már elkezd mászkálni a barátokkal, úgyhogy jó, ha van nála valami. Lehet apple watch is, az mindegy. Fontos, hogy lássam, merre jár (hogy ne kelljen hívogatni, h merre jár).
És mivel mindegyik op-rendszert próbáltam, ezért mindenképp iphone-ja van mindegyik gyerekemnek, megbízhatóságban messze veri az androidot.
febr. 14. 12:38
15/34 anonim válasza:
Kifejezetten iPhone-ra nem. Azért van van akkora, hogy "el tudjon bánni" egy Androidos telefonnal is. Nem kell neki már hülyebiztos telefon.
febr. 14. 12:40
16/34 anonim válasza:
Nincs. Adnék a kezébe egy olcsóbbat. Az iphone azért kell, mert az összes gyerek felvág vele az iskolába meg klikkek alakulnak ki abból kifolyólag, hogy milyen telefonod van. Semmivel nem használja ki jobban mint egy androidos telefont. Netezik, telefonál, üzenget zenét hallgat. Ezt egy olcsóbb is tudja. Pláne anyagilag, nem is finanszíroznám. Egyébként is, egy ilyen telefon veszélyes is tud lenni a tolvajok miatt, mivel simán kikapják a kezéből főleg ha újabb széria. Hogy védi meg magát egy gyerek vagy a telefonját? Azon belül a személyes adatait? Azért minek fizessek egy kisebb vagyont ha akár el is lophatják tőle?
Ezt kell megértetni vele.
febr. 14. 14:20
17/34 anonim válasza:
Szerintem sincs. Elég egy egyszerű telefon, hogyha baj van akkor tudjon már legalább valakit kit hívni. Ott kezdődnek a bajok, hogyha egy 11-12 éves kisgyerek nem tud meglenni iPhone nélkül (de még valamennyire Androidnál is hasonlóan érzek). De igaz ez már nem a kétezres évek eleje, hogy ilyen könnyen menjen :D De úgy gondolom, hogy 11-12 évesen legtöbbet kell társaságban tölteni az időt kint a szabadban, hogy sok emléket szerezzen és társaságban jól érezze magát. Legalábbis én 10 éve így cselekedtem és bármit megadnék most hogy visszamenjek azokba az időkbe. iPhone- vagy bármilyen más okostelefon ezeket elveszi, és ha ezeket kihagyja egy iPhone miatt vagy csakis az iPhone számít a gyereknek, más alternatívát nem fogad el akkor sajnos onnan nincs visszaút és szülő/osztálytársai mentálisan tönkre tette a kisgyereket elkényeztetéssel. Emellett nem lesznek sok emlékei a kiskoráról mert csak arra fog visszaemlékezni, hogy iPhonet nyomkodta. Mert ugyebár könnyen függővé teszi a kisgyereket. Tisztelet a kivételnek, de ha egy 11 éves gyerek iPhoneért könyörög ott tényleg baj van.
febr. 14. 16:14
18/34 anonim válasza:
10 és 8 évesem van egy egyszerűbb xiaomi van mind a kettőnek ( le van kódolva) csak akkor oldom fel ha használhatjak. De én meg pont azon gondolkodtam hogy a nagynak lassan le kellene venni a kódot.. ( mondjuk pont miatta van.... De ez egy másik történet)
febr. 16. 01:31
19/34 anonim válasza:
A 10 éves lányomnak egy alaplap hibás telefonja van,(nem fogadja el a simet). Még nem járkál egyedül sehová. Csak itthon használja. Játszani,és youtoubozni. Ő meg van vele elégedve. Ha majd arra kerül a sor,kaphat jobbat is,de nem hiszem,hogy az iphone lesz.
Egy ilyen telefon mellett több veszélynek van kitéve.
febr. 16. 08:34
20/34 anonim válasza:
Szerintem nem, de lehetne iPhone 11-et vagy maximum iPhone 12-est vagy még ajánlom az iPhone SE 2020-at és az SE 2022, meg még talán az iPhone X-et és az iPhone xr-t. Ezek azok amik olcsóbb kategóriában vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!