Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerelem, de apu tilt. Mit...

Szerelem, de apu tilt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe nagyon szerelmes vagyok. Én is bejövök neki. Egyszer nem vett észre a kocsiban tehát nem is köszönt, ezért apukám nem nagyon csípi ,,mert az alap hogy köszönjön" Nekem is alap hogy köszönjön, de hogyan ha nem vett észre -.- De annyira helyes az a fiú és nagyon szeretem és nagyon kedves velem. Az egyetlen akadály mindenben apukám. Mindig nagyon féltett és állandóan veszekszem vele emiatt. A vége a veszekedésnek mindig az hogy mindenki bevonul a szobájába és duzzog, utána pedig minden megy tovább. Apa viszont nem fogja fel hogy nem vagyok 3 éves. Nem akarok semmi hülyeséget csinálni a fiúval csak kézen fogva járni és hogy legyen kire gondolnom. Mit tegyek?

Bocs, hogy hosszú lett :S

12,5/L

2010. okt. 24. 21:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom "milyen kapcsolatban"vagy apuddal de ha ilyen akkor ne mond el neki (Ha ennyit megér neked)

Ha meg nem akkor dönts...

Bocs az ilyen hülye tanácsért...Nálam is ezvolt...

2010. okt. 25. 13:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem apumat :) Sokat beszélgetünk és nagyon jó mert tőle örököltem a zenélést és a rajzolást úgyhogy együtt szoktunk művészkedni és sportolni néha. Vele mindig fiús vagyok és kemény. Anyukámmal viszont kisírom magamat és megvitatom a napomat. Mindenkinél megvan a szerepem. Csak nem vagyok biztos, hogy jó-e ez így?
2010. okt. 25. 17:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát ez így pont fantasztikus tudod apukád csak félt,azért mint az előttem való kislány is mondta hogyha lenne egy fiú,már nem apukáddal sportolnál meg beszélgetnél... Nem akar elveszteni és ez normális
2010. okt. 25. 17:33
 14/18 A kérdező kommentje:
lehet.. de már mondtam neki hogy semmi sem változott, csak annyi hogy most nem egyedül járok haza és nem csak lányokkal járok moziba
2010. okt. 25. 19:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy még,ráérsz járni ezzel a fiúval később is.Apud jogosan attól félt,hogy a kézfogásból majd csók lesz (eddig rendben) utánna meg szex,és azzal még tényleg várnod kell.Értsd meg őt is,és ne hazudozz neki,mert ha lebuksz akkor soha többet nem fog benned megbízni,és elég rossz lesz majd ez a későbbiekben,mondjuk mikor majd bulizni mennél.
2010. okt. 26. 17:14
 16/18 A kérdező kommentje:
megmondtam a fiúnak is kerek perec hogy max. csókig megyek el. ő sem akar többet. apunak nem hazudok soha, csak nem mondom el ami nem rá tartozik (mit hülyéskedtünk, mit csináltam szünetekben, stb..)
2010. okt. 29. 23:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia

nehéz dolog a szerelem, nem csak ilyen fiatal korban, de később is.

Nagyon aranyos és okos lánynak tünsz a válaszaid alapján.

Az én tapasztalatom (már idős asszony vagyok) az apukád mindig az apukád lesz - bármi rosszat vagy jót csinálsz ő ott lesz, kiáll érted - melletted. És ezért te nagyon de nagyon hálás lehetsz, ha nem most majd ha felnőttél.

Szerintem ha nem veszed zokon, te még legyél gyerek - olyan hamar elszállnak a gyermek évek. Tudom nem leszek szimpatikus, de tanulj mert ez a dolgod, nevess, játszál.

2010. okt. 31. 08:12
 18/18 A kérdező kommentje:
Apukám is ismeri a fiút, az apukája rendőr tehát nem tudom miért félt, eddig kedvelte, csak most nem csípi hogy udvarol.
2010. nov. 1. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!