Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányhoz a 16 éves fiú...

15 éves lányhoz a 16 éves fiú barátja feljön, tényleg szemét kérés ha azt kérem hogy hagyják nyitva az ajtót?

Figyelt kérdés
2024. febr. 6. 16:39
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Elgondolkodtató volt mindkét vélemény, de végül úgy döntöttem, hogy nem szólok bele. Elbeszélgettünk előtte néhàny dologról, meglepően nyilt volt velem, vagy legalabbis én őszintének éreztem. A fiú ittléte alatt zárva volt az ajtó, 1-2X jöttek csak ki estig, ameddig haza nem ment. Nem mondom hogy nem voltam feszült a tudattól, hogy mi mehet ott, de leküzdöttem. A lányom állítása szerint nem történt semmi olyan… ezt nem tudhatom biztosra, de remélem igazat mond :)

2024. febr. 8. 06:42
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Az a lsgidegesítőbb dolog, amikor a szülő azt hiszi történik valami, pedig semmi. Ne adj hangot a gondolataidnak
2024. febr. 8. 06:44
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

31-es, ha azt mondta, semmi nem volt, semmi nem volt.

Ne állítsd be rögtön úgy, hogy "biztosan kamuzik", mert máskor miért lenne őszinte, ha nem hiszel neki?

Nem bántásból, de én ilyen anyával nőttem fel, 14 éves koromra eljutottam odáig, hogy édesmindegy, mit mondok, mert szerinte nem igaz.

Teljesen mindegy, milyen témáról volt szó :(

21 évesen elköltöztem, és onnnantól kezdve rá sem nyitom az ajtót.

Te ne légy olya, mint az én anyám.

2024. febr. 8. 18:18
 34/34 anonim válasza:
100%
Szerintem had érezze magát a gyerek otthon. Bízd ezt a dolgot a fiatalokra és légy nyitott, mert ha tiltod a dolgokat, te leszel az utolsó, akinek bármit is elmond majd. Amúgy meg nem lehetsz mindig mindenhol a lányoddal. Az tök jó, hogy a jelenlétedben meglátogatja a fiú, legalább tudsz a létezéséről, van lehetőséged megismerni, stb. Lányom 24, fiam 22, tudom miről beszélek. Hozzám mindig nyíltan fordulhattak, de nem tolakodtam. A fogamzásgátlás fontosságáról, meg nagyon finoman, mások példája mentén elég rendesen felkészítettem őket és mindegyiknek vettem óvszert, nehogy azért ne védekezzenek, mert a boltban nem merik megvenni. Természetesen jelezvén, hogy csak az igazi szerelem esetére! Mellesleg egyik se kapkodta el, mint utóbb megtudtam.
2024. febr. 13. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!