Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányhoz a 16 éves fiú...

15 éves lányhoz a 16 éves fiú barátja feljön, tényleg szemét kérés ha azt kérem hogy hagyják nyitva az ajtót?

Figyelt kérdés
2024. febr. 6. 16:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
95%
Anyám pont ezt csinálta velem 16 évesen. Az erdőben csináltuk...így tudtuk megoldani.
2024. febr. 6. 20:50
 22/34 anonim ***** válasza:
92%
19-es te egy alomvilagban elsz
2024. febr. 6. 21:10
 23/34 anonim ***** válasza:
90%

16 evesen meg a mosdoban is sort keritettunk ra....(pedig nem voltunk tiltva, kezdetektol egymasnal aludtunk minden hetvegen es egyebkent sose a szex miatt vartam, jo volt hozza bujni es a mai napig minden este osszebujva alszunk,eltelt 10 ev es meg mindig egyutt.)

Ha akarnak szexelni fognak, amig kollegiumban laktam korlatozott lehetosegeink voltak, de a kocsiban is megoldottuk... most lehet vitatkozni arrol, korai-e 15 evesen de mar akkor is gyakori volt ez, amikor en voltam 15 es azota sokkal korabban indulnak be a hormonok, eleg atmenni a kisgyerekek rovatba, ahol elolvashatjuk, hogy 8-9 evesen mar megjon nekik es azt gondolom a szulo feladata ugy nevelni a gyereket, hogy ne csak a hormonalis jelzeseket varja a szexhez meg, de lelkileg is erett legyen ra es felelos dontest tudjon hozni meg megfelelo vedekezest hasznalni. Csak amikor a csukott vagy nyitott ajton megy a vita ott ketlem, hogy megvolt anya-lanya kozott az a kapcsolat ahol beszelgettek ilyenekrol.

2024. febr. 6. 21:12
 24/34 anonim ***** válasza:
73%

Ha szexelni akarnak, megoldják úgyis. Viszont a kéréseddel egyértelművé teszed, hogy NEM BÍZOL A GYEREKEDBEN.

Akkor hogy várod el, hogy ő bízzon benned?

2024. febr. 6. 21:58
 25/34 anonim ***** válasza:
6%

Ez nem olyan szabály, amit megszeghet, mint pl, hogy bepakolt-e másnapra, vagy ki kell takarítani a szobáját. Ennek ránézve van súlya. És egy csukott ajtó a srácot is felbátorítja, a lányok meg sokszor belemennek dolgokba, amit később megbánnak. SOKAN. És lehet, hogy csak 15 év után jut eszébe, vagy meri kimondani, hogy nem volt rendben, akkor is, ha látszólag belement. Ez az ő érdeke, ha nem is érti, nem bizalom kérdése, egyszerűen ehhez még kicsi.

ELSŐRE senki sem fog erdőben szexelni. Sokadszorra már igen, de elsőre a lányok otthon, biztonságban(srác szobájában biztonságban, autóban biztonságban) akarják elveszteni a szüzességüket, zárt helyen, ággyal. Utána már kb bárhol, de amíg az elsőre nem adsz alkalmat, nem tudnak a másodikkal kezdeni. Egyébként is petting belefér, azt lehet máshol is.

Egy 15 éves nem lehet(ne) felelős azért, hogy szexel-e, mert tök nagy lelki károkat okozhat magának. Várjon egy évet, 16 évesen már becsukhatja az ajtót. A normálisan nevelt gyereknek van annyi önbecsülése, hogy nem erdőben veszti el a szüzességét. Tudom, hogy sok a sérült gyerek ilyen olyan traumával vagy sérült pszichével, de azért a többség nem ilyen, romantikus együttlétet szeretnének ELSŐRE. Ha gimis srácot talál 16 évesen, még a lakásból is lelépek, had legyenek nyugiban. Meg ugye tökmás egy másfél szobás lakásnál becsukni az ajtót panelban(ott simán lehetne), meg egy kertesházban, ahol senki sincs a szobája közelében, olyan nagy a tér.

2024. febr. 7. 04:45
 26/34 anonim ***** válasza:
88%
25-ös: te álomvilágban élsz vagy egy párhuzamus univerzumban???? Mert hogy nem a valóságban, az garantált!
2024. febr. 7. 08:29
 27/34 anonim ***** válasza:
96%
25 kicsiszivem, ideje felébredni, mert a való világ nagyon nem így néz ki
2024. febr. 7. 20:07
 28/34 anonim ***** válasza:
83%

15éves voltam mikor össze jöttem a ma már férjemmel mindig csukva volt a szobaajtó anya kopogott ha szeretett volna valamit kérdezni-mondani. Sőt ott is aludhattunk egymásnál!Sztem jár a magánszféra a gyereknek is nem feltétlenül azért hogy tudjon otthon szexelni. Ha a barátnői mennek fel egy kis pletyizésre akkor is nyitva hagyatod az ajtót? A fiú se más szerintem annyi hogy benne van a pakliban a szex de én úgy gondolom hogy jobb otthon mint egy kocsma wc-be vagy egy bokorban. Minnél jobban ellenzed annál jobban fog lázadni és nem fog veled megbeszélni semmit. Lányom van de én nem tudom elképzelni hogy ha jönne hozzájuk fiú nyitva hagyassam az ajtót hogy haljak mindent a beszélgetésböl ez nekik is és nekem is irtó kellemetlen lenne 🙄

Ne féltsd túl mert abból jó nem fog kisülni.

2024. febr. 7. 20:36
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
28as vagyok az kimaradt hogy a pasim 20éves volt.
2024. febr. 7. 20:38
 30/34 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem ez az elso legyen kulonleges meg az elso agyban tortenjen nem feltetlen ugyanaz. Es ma mar nem is romantizaljak ennyire a szuzesseg elveszteset, sokkal inkabb le akarjak tudni. Reszben a jelenlegi "modern" vilag hozadeka reszben a nevelese.... maradjunk annyiban, ha a lanyomat megfeleloen neveltem, felvilagositottam, akkor tisztaban lesz a hataraival, az ertekevel es tudni fog nemet mondani arra amire nem all keszen, arra ami nem kellemes neki. Ha megfelelo kapcsolatot alakitottam ki vele akkor merni fog kerdezni, kommunikalni. Ha pedig ezek megvannak, tokmindegy hogy az az ajto zarva van vagy nyitva van!
2024. febr. 8. 01:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!