Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a párod engedné, de te...

Ha a párod engedné, de te nem, akkor ki szava döntene?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés, és semmi köze egyetlen, a jövőben Debrecenben nyíló helyhez sem! És nem reklám!

Adott a 18 alatti lányod, aki vendéglátásban szeretne diákmunkázni, 100%-ig normális, magyar tulajdonú, szex mentes helyen, hivatalosan, legálisan! Jelmezben.

Ha a párod engedné, és te nem, akkor melyikőtök döntene és miért pont ő?

Számít, hogy te vagy a párod a vér szerinti szülő-e?

Köszönöm a válaszokat!

2024. jan. 12. 16:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%
Mehetne maid cafeba, ha a cég tulajdonosa tudja igazolni hogy megvédik és támogatják a dolgozóikat abban az esetben ha néhány vendég nem bírna magával. :) Én döntenék, nem a partnerem, és fordítva ha nem engedné a saját gyerekének a párom, elfogadnám, keresnénk más alternatívát. De ha a partnerem a rendes szülője lenne akkor megprobalnam vele megbeszélni, hogy engedjuk pénzt keresni. Ez a maid cafe dolog nem kurvulas meg egyebek, azsiaban ahol a diakmunka is nagy dolog, es sok ilyen van, szinten dolgoznak ilyen helyeken fiatal csajok is, tehat itt miert ne lehetne? Biztonsagos korulmenyek kozott.
2024. jan. 12. 18:37
 12/25 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem se ördögtől való ez a maid cafe. Én engedném / támogatnám a gyereket.
2024. jan. 12. 19:05
 13/25 anonim ***** válasza:
97%

Addig NEM megy sehová míg nem egyezünk meg. Pont, teljesen mindegy ki van mellette és ki ellene.

Nálam nem pálya, hogy ő nem engedi én igen, vagy fordítva.

Közös nevező, pont, nem játszunk egymás háta mögött mehet-nem mehetet.

2024. jan. 12. 21:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk még szép, hogy alap, hogy a vérszerinti szülő dönt. A másik tanácsot adhat, de nincs beleszólási joga, mert ő a vérszerinti szülő partnere, nem a gyerek anyja-apja.
2024. jan. 12. 21:43
 15/25 anonim ***** válasza:
81%
Én a vér szerinti szülő vagyok, akinek van 14 éve egy házastársa és igazából ő neveli a gyermekemet az apja helyett (saját lányaként szeretve), bevallom még nekem is rosszulesnek a hozzászólások, hogy neki nem lehetne beleszólása. Én az adott helyzetet, ha különböző az álláspontunk, a gyermek "háta mögött" beszélném meg vele, ki-milyen érveket hoz fel és vele jutnék közös nevezőre. Nem azért vagyok vele, hogy a vér szerinti gyerekem problémáit csak egyedül oldjam meg. Ugyanúgy szereti, ugyanúgy félti. Miért ne lehetne beleszólása? Csak akkor jó a férj ha venni kell vmit? De ne szóljon bele semmibe?
2024. jan. 12. 22:05
 16/25 anonim ***** válasza:
80%
Mi nyílik majd Debrecenben?
2024. jan. 13. 00:18
 17/25 anonim válasza:
48%

Én ebben a formában semmi kivetnivalót nem találnék benne, de azért a gyermekemmel (ha lenne), akkor a lehetséges veszélyekről beszélgetnék vele, ha így is szeretné csinálni, akkor csinálja. De előtte a párommal / expárommal (ha van és részt vesz a gyerek nevelésében) konzultánék előtte és megpróbálnék egy egységes álláspontot kialakítani velük ebben a kérdésben és ezt képviselni a gyermek felé.

22/F

2024. jan. 13. 03:38
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így működik. A gyerek elmondja, mit szeretne, a szülő válasza: megbeszélem apáddal/anyáddal. Utána elmondjuk neki a közös döntést (pl. Nem lehet, mert... vagy Akkor mehetsz, ha...). Nem tudja, ki érvelt az igen/nem mellett.
2024. jan. 13. 09:50
 19/25 anonim ***** válasza:
65%

egyrészt nem, nem mehetne, főleg ha 14 éves, és totál bele van szeretve az "ázsiai kultúrába", csak még nem tudja felmérni és megérteni, hogy milyen iszonyúan elmaradott országok ezek nőjogok tekintetében, és hogy egy ilyen kávézóban dolgozni egyet jelent azzal, hogy a kedves vendégek zaklatni fognak. nem feltételes módban.

amúgy meg nem tudom miért akarod a nevelőapád rábeszélni valami baromságra, ami igen, nagyon ártalmatlan dolognak tűnik ha semmi háttérinformációd nincs róla, hogy aztán szegény anyád kettőtökkel tudjon veszekedni. vagy ennyire szeretnél új pótapukát a jelenlegi helyett?

2024. jan. 13. 10:44
 20/25 A kérdező kommentje:

ÁLLJ!

Köszönöm az eddigi válaszokat, de kérlek ne írjatok többet, mert már nem fogom olvasni őket, mivel cenzúra történt, és töröltek válaszokat.

Sziasztok!

2024. jan. 13. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!