Ha a párod engedné, de te nem, akkor ki szava döntene?
Elméleti kérdés, és semmi köze egyetlen, a jövőben Debrecenben nyíló helyhez sem! És nem reklám!
Adott a 18 alatti lányod, aki vendéglátásban szeretne diákmunkázni, 100%-ig normális, magyar tulajdonú, szex mentes helyen, hivatalosan, legálisan! Jelmezben.
Ha a párod engedné, és te nem, akkor melyikőtök döntene és miért pont ő?
Számít, hogy te vagy a párod a vér szerinti szülő-e?
Köszönöm a válaszokat!
2. Direkt emeltem ki, mert tudom milyen barom itt a legtöbb kommentelő. legutóbb egy albérletes kérdést is kinyírtak.
És egyértelmű, hogy 16+, másképp nem dolgozhat.
A jelmez mit takar?
Nem mindegy hogy mosómedvének öltözik vagy szexi playboynak hiába szexmentes a hely papíron...
Egyébként nálunk úgy van hogy az igenhez 2 szavazat kell. Ahol 1 igen 1 nem van az nem.
Ez attól is függ hogy milyen jelmez.Ha pl egy nagy mókusnak,vagy dínónak, vagy elefántnak kell beöltöznie akkor mehet felőlem,de bugyiban/melltartóban/topless/kurvásan biztosan nem, és remélnem, hogyha lányom lenne, hogy lenne annyi tartása, hogy ilyet még magától is visszautasít.Mondjuk szerintem egy olyan hely , ahol 18 éveseket öltöztetnek be kurvásan, a vendégek "szórakoztatására",simán megérne egy feljelentést.
Szóval le kellene írnod,hogy milyen jelmez,mert ez a kérdés lényege,és a válasz is ettől függ.
Ahhoz hogy a kérdésre válaszolni lehessen, látni kéne mi az a hely meg jelmez amiről szó van.
Hogy ki kell emelni hogy "szexmentes" ez már baromi gyanus.
Érdekes válaszok, de a gyerek döntésével mi van? Az ő szava semmi?
Vagy amikor a nem vér szerinti szülő engedi, de te, mint vér szerinti nem, akkor csak azért is te döntesz, 2 ellen? Miközben a párod neveli és fizeti akár 10 éve?
A hely meg PERSZE ELMÉLETBEN hasonló, néha kínai vagy koreai tematikával, igény szerint. https://www.youtube.com/watch?v=Tz5lZsypfGk
De ez csak elméleti kérdés!
5. meg: "Mondjuk szerintem egy olyan hely , ahol 18 éveseket öltöztetnek be kurvásan, a vendégek "szórakoztatására",simán megérne egy feljelentést." Pl.: Egy gyerekszépségverseny is? És nem tudom, hogy neked milyen fétiseid vannak, de pl. nekem nem jön be, sőt taszít az ápolós cucc, sokan meg fizetnek is érte. Akkor mi a "kurvs" szerinted?
1. Ilyen esetben a gyerek szava nem dönt, mivel még nem nagykorú.
2. Csak a vérszerinti szülö dönthet a gyerekkel kapcsolatos kérdésekben, kivével ha a másik hivatalosan örökbefogadta, akkortól mindkettönek azonos joga van.
3. Az, hogy ki mit fizet, ettöl még a gyerekröl a vér szerinti szülö dönthet csak.
Összefoglalva, KIZÁRÓLAG a vérszerinti szülö dönthet ebben az esetben, sem aenvelöszülö, sem a gyerek nem
4. A gyerekszépségverseny teljesen más téma, azt ne keverd ide.
A vendéglátás egy eléggé tág fogalom. Mit kellene csinálnia konkrétan a lánynak? Ilyen cuki/bugyuta szobalányos jelmezben kell bohóckodni?
"Vagy amikor a nem vér szerinti szülő engedi, de te, mint vér szerinti nem, akkor csak azért is te döntesz, 2 ellen? Miközben a párod neveli és fizeti akár 10 éve?"
Vagyis a fenét elméleti a kérdés, mert akkor nem így fogalmaznál. Ez egy valós szituáció, és te vélhetően a lány vagy, akinek a nevelőapja belemenne a dologba, de az anyja, aki vér szerinti, nem.
Ha te 18 év alatti vagy, akkor szülői engedéllyel mehetsz diákmunkázni. A szüleid ha ellentétes nézőponton vannak, lemeccselik egymással. Hogy a vér szerinti szülőnek több szava van-e, nos, általában igen, de lehet, hogy nálatok pont nem. De ha az egyik szülő ellenzi, akkor az összesítve inkább nemet fog jelenteni, mint igent.
Pedo bear cafe...
Ha akarna menni, èn engednèm. Majdnem nagykorù, keressen pènzt, ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!