Mit szólnál ahhoz, ha meglátnád hogy a 15 éves lányod a barátnőjével csókolózik a szobájában?
A fenet az.
Akkor hogy a viharba lett az igy gyerekem leszbikus a masik meg nem???
Koszoni de semmilyen lelki vagy mas betegsege nincs. Kb 10 eves kora ota tudja h a sajat nemehez vonzodik.
Tudod te milyen lelki mentalis es psziches terroron mentek keresztul a gyerekek pl a ameriaki atnevelo taborokban? Nagyon sok ongyilkos lett aki nem egy eletre megnyomorodott lelkileg.
Gondolom, ugyanúgy elbeszélgetnék vele a szerelemről, mintha azt látnám meg, hogy egy fiúval csókolózik. (Mármint ha addig nem tettem még meg ezt a beszélgetést.)
Nem vonnék le messzemenő következtetést ennyiből, de nyilván megkérdezném a dologról, és remélem, lenne olyan jó kapcsolatunk, hogy őszintén tudna velem beszélni.
Ősszel lesz 15.
Mivel tudok róla, nem járkálok be a szobájába nagyon, ha itt a barátnője.
4 éve rájött, hogy nem hetero (nem volt fiúval szexuális kapcsolata soha), 2 éve meg fixen tudja, hogy leszbikus.
Korainak tartottam, hogy ezt ennyire biztosan tudja, de ő érzi, én nem csinálok ügyet belőle.
(A család többi tagja meg majd belenyugszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!