Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál ahhoz, ha meglátná...

Mit szólnál ahhoz, ha meglátnád hogy a 15 éves lányod a barátnőjével csókolózik a szobájában?

Figyelt kérdés

2023. dec. 26. 02:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
100%

10.

De nem lehet biztosra tudni. :) (8-as voltam)

2023. dec. 26. 12:10
 12/88 anonim ***** válasza:
87%

Semmit

Alap h nem nyitnek ra

Kopogas utan lepnek be h szol h oke

Amugy nem zavarna, a fiam meleg, hogy a lanyom is az hat akkor az. Legyenek boldogok 🙂

2023. dec. 26. 12:28
 13/88 anonim ***** válasza:
19%

fú de leszavazta mindenki a 3 ast xddd egyrészt vicces másrészt az ő helyében az összes létező szülő be lenne tojva és hasonlóan tenne.. álszentekkel van tele az oldal!

15 éves kiscsajról beszélünk emberek xd azt se tudják mi az az absztinencia, elvetélés, G pont.. stb ilyenekből lesz tini mami nagyon hamar. sztem gondolkodjatok is a káposztalével ;)

2023. dec. 26. 12:43
 14/88 anonim ***** válasza:
12%
megszül egy gyereket és kb baxhatja az egyetemet.. jó munkát.. és (am is van rá esély sajnos manapság) akkor fixen nyomorúságos 0-24 es élete lesz.. ha meg a fiú elhagyja nincs férfi (kb 1 a millióból) aki felnevelné vele a kölyköt. a valóság az ez. nem tudom ti melyik bolygón éltek.. igenis félelmetes a felsorolt dolgok miatt ez a 15 éves szexelős gyermek téma!
2023. dec. 26. 12:45
 15/88 anonim ***** válasza:
100%

14

Abban egyetértek veled, hogy tizenévesen nagyon sokan nagyon hülyék a szexhez, és bizony ezért van nagyon sok "szűz vagyok még?" "szerintetek terhes vagyok?" "ha a seggébe dugom akkor nem lehet terhes, ugye?" "ha popsiba dug a barátom, akkor szűz vagyok még?" stb. kérdések is itt a gyakorin, mert kefélni mindenki tud (impotensek kivéve) mint az állatok, de gondolkodni sajnos nem, és ez 10 tinédzserből szerintem 8-ra simán igaz.

Én most 28 vagyok, de mi is ilyenek voltunk, arányaiban több volt az idióta, most is arányaiban több a hülye, mint a nem hülye, ez az igazság.

Ha egészségesen félti valaki a gyerekét az pont jó, nem szigorú, nem engedékeny, hanem a kettő között, és akkor talán nem fog elkorcsosulni a kölök.

Ez a buliban smárolunk dolog lányként nem menő egyáltalán, már ami a lány-lánnyal smárolást illeti, most erre gondolok. Ez a trendi, vagy mi a f*szom? Egyesek szerint lehet, azok gáz emberek.

2023. dec. 26. 12:57
 16/88 anonim ***** válasza:
15%

Miről beszéltek??? a hármas vagyok, semmi bajom a melegekkel. Azzal sem, ha csókolózik. DE A SZOBÁJÁBAN teszi, az én házamban, és úgy hozta haza, hogy nekem nem csak arról nincs fogalmam, hogy biszex vagy leszbi, hanem arról sem, hogy szexközeli helyzetben van a gyerekem a házamban. Kifejezetten liberális vagyok ilyen téren, de az fix, hogy a 15 éves nem fog szexközeli helyzetbe kerülni senkivel a szobájában úgy, hogy nem hogy nem mondja el, hogy kapcsolata van, hanem hazahozza, hogy itt dugjanak a tudtom nélkül. Ugyanolyan, mintha srácot hozna fel, nehogymár azt mondjátok, ha pasi lenni, akit a lány felhoz és ketten smárolnak a szobájában zárt ajtónál 8-9esként, akkor azt jóváhagynátok?

Van gyerekem, és szerintem azoknak nincs, akik lepontoznak. A szex az szex, tökmindegy, hogy lánnyal vagy fiúval történik, és akkor történik a tiniknél, ha kényelmez biztonságos helyen vannak kettesben(szoba, zárt ajtó). Tutira egy jó nagy nem, főleg ha azt sem tudom, hogy jár valakivel.

Tessék smárolni a suliban, azt legalább tudom, hogy annyi tartás van a gyerekemben, hogy megdugatni nem fogja magát ELŐSZÖR egy kocsiban vagy bokorban. A tinilányok félősek és romantikusak, nem mosdóban meg bokorban akar szexelni, de otthon zárt ajtó mögött, főleg ha tudja, hogy bennem fel sem merül, hogy a csajszival egy pár, akkor simán.

Egy szóval nem írtam, hogy ne ismerkedhetne, ne lehetne valakije, de fixen beszámol róla kivel tölti az idejét és miért, a részletek nem érdekelnek(kivéve ha idősebb vagy problémás a másik), mehet moziba is meg máshova, csókolózhat, de nem lesz kettesben a sráccal a házukban, sem a miénkben. Akkor sem, ha leszbi vagy biszex és barátnője van, 15 éves kor az nem dugjatok csak a szobádban lányom kor, arra két évet várnia kell, és egészen biztosan csak olyat hozhat fel, akivel járnak LEGALÁBB 3-6 hónapja és BEMUTATTA, mint a párját. Ez nem átjáróház, nem lesz a gyerekemből ribi, akkor sem, ha fiam lenne, nem hozhatná fel megdugni a lányokat. Nem hiszem, hogy 3-6 hónappal magasra tettem a lécet azzal, hogy ennyi ideje járjanak, mielőtt szexelnek is.

Szerintem nevetségesek vagytok és/vagy tinik, ki szerint normális kettesben smárolni zárt ajtó mögött egy szobában? Ott bármikor lehet szex is. Akkor is pont ennyire súlyos, ha nem eshet teherbe a gyerekem, mert leszbi, a szex nem(csak) a teherbeesés miatt nem oké 15 évesen, hanem a személyiség/lelki érettség miatt.

2023. dec. 26. 13:04
 17/88 anonim ***** válasza:
24%
semmivel se kell egyetérteni.. :D nem azért írtam.. de ez hogy mindenki ennyire lazán kezeli.. sztem ti nem tapasztaltátok meg a rossz oldalt.. és azért vagytok ilyen magabiztosak. de úgy tippelem ti se vagytok szülőák valamiért. sztem 15-22 évesek szavazgatnak olyan témában ami a szülőké amúgy :D (14 es)
2023. dec. 26. 13:48
 18/88 anonim ***** válasza:
82%

2-as, mekkora gyökèr vagy. Azòta kopogok, mielőtt bemegyek oda, ahol a gyerekem van, miòta tud beszèlni. Pedig sokàig nem volt külön szobàja.

15 èves koràra valòszìnűleg làtszik a gyerek nemi irànyultsàga, nagy meglepetès nem èrheti az embert.

A leìrt esetben max. elnézést kèrnèk, hogy nem kopogtam, vagy csak szó nèlkül kimennèk.

2023. dec. 26. 16:12
 19/88 anonim ***** válasza:
86%
Bocs, elìrtam, hàrmas a gyökèr, nem a kettes.
2023. dec. 26. 16:13
 20/88 anonim ***** válasza:
88%

16 akkor majd dugják máshol...már bocs. Gondolom a kapuajba jobb lenne vagy egy plaza WC-jében. Pedig sok az ilyen, nekem is volt nem egy ilyen osztálytársam, mert ugyan ilyen felfogású szülei voltak.

Neked sztm fixen nem fog beszámolni 🤣. Ez az én házam duma is.

Én kopogok és egy 15 évesel már beszélek a szexről! Sztm ez full alap.

2023. dec. 26. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!