Hogyan oldjátok meg a folyton éhes de válogatós kamasz "etetését"? 😅
Mit főzzek? Munka után sietek, hogy meglegyen a főtt étel, mert a suliból éhen halva jönnek haza, konkrétan délután 4-5 körül esznek, utána kalamolnak a hűtőben még valamiért, de ha kérdezem mit keresel á semmit, majd hétkor vacsora és kb este nyolctól kezdődik a Canossa járás a konyhában. Még ennék valamit, hűtőnyitogatás, nincs is itthon semmi felkiáltás, bedurcizás a szobába, majd öt perc múlva kezdik elölről.
Esetére már rohadt fáradt vagyok, szeretnék pihenni. Ti hogyan oldjátok meg ezeket? Mit főztök mik a kedvencek? És főleg mit tartotok a hűtőben, hogy egy kamasz gyerek azt mondja,ez igen, ebből tudok válogatni?!😥😅
Köszönöm szépen a válaszokat. Lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést, ötleteket, praktikákat szeretnék kérni. 3 fiam van, 11 15 és 16 évesek. Tudnak maguknak csinálni virslit, tojást, pudingot, sült krumplit rántott dolgokkal, melegszendvicset, pizzát. A két középsulis 4-5 óra körül ér haza a 20km-re lévő városból, fáradtak és éhesek és enerváltak. Esznek majd mennek a szobájukba és kis pihenő után tanulnak. Valszeg a tanulás is kihozza belőlük ezt az ennék valamit vagy bekapnék valamit de magam sem tudom mit állapotot. Jó lenne néhány kreatív ötlet, hogy ilyenkor mit. A vacsorát már ők csinálják maguknak.
Szoktunk kommunikálni. Keressük az ötleteket. Na ők jönnek azzal mit láttak a Tik-Tok on. A tésztasalátánk az onnan vett egyszerű ötlet, de némelyik!!
A múltkor a középső olyat csinált, hogy nutellás melegszendvicset, megsütötte, összevágta apró kockákra megszórta fahéjas cukorral hát valami borzalom volt de megette.
Szóval ötletek lennének jók, hogy a fáradt túlhajszolt középsulisok mit egyenek még otthon a főtt kajan kívül. Bőségkamrát azt biztos nem tartunk otthon, lehetetlen, se idő se pénz, szóval ha van egy egy praktikus ötlet alapanyagokból jól variálható ételsor, annak örülnék. Nincsenek élkényeztetve nem várják a sült galambot csak átérzem a szenvedésüket és szeretnék a helyzeten javítani.
Nincs szövegértés? Nem válogat, nem egy gyerekről írtam hanem háromról!!!
Tehát nem válogatnak hanem többször esznek.
Az enyém főz magának
Gratula! Az enyémEK is főzNEK maguKNAK!!!; Csak már nem tudunk mit kitalálni!
Ötleteket kértem, nem nagyképű kinyilatkoztatásokat.
12-13
Nagyon ügyesek vagytok, vállveregetés, pacsi!!! De nem a kérdésre válaszoltatok és szövegértés gyenge, vagy el sem olvastátok? Akkor meg minek válaszoltok?
Nem értem, hogy miért lenne az nagyképű, hogy leírtam, hogyha éhes, főz magának?!
Szerintem itt veled van a gond. Én tuti, hogy nem főznék minden nap 3 félét a 3 kamaszomnak, mert ők válogatnak. Van egyfajta ebéd, ha tetszik jó, ha nem tetszik, akkor főz magának mást.
Nem tudom ezen mi a nehéz, GRATULA.
Én tuti, hogy nem írtam, hogy háromfélét főzök ezt hol olvastad? Minek írod le hogy ha éhes főz magának? Hiszen leírtam, hogy az enyémek is főznek sőt keresik az ötleteket tiktokon. Azt kértem adjatok ötleteket ha tudtok akkor minek írod erre, hogy a tiéd főz magának mit csináljak vele?
A válogatós szót képletesen értettem, kár, hogy nem tettem idézőjelbe, mert nem jött át, de aki elolvasta a kifejtést, értette.
Pl. A 10-es válaszoló szépen leírta, mi lehet az oka a hűtő nyitogatásának, ezúton is köszönöm a válaszát. Meg a többieknek is mind akik igyekeztek segíteni meg el is olvasták amit írtam.
ÉN sehogy! Ha válogatós, és finnyázik, akkor MAJD Ő megoldja. Van keze, ismeri a tűzhelyet, szépen készít ételt.
Megj.: azért, mert valaki kamasz nem kell non-stop kajálnia.
A két középsulis 4-5 óra körül ér haza a 20km-re lévő városból, fáradtak és éhesek és enerváltak - miért, TE nem vagy rhadtul fáradt?! DE.
Na, akkor miért mások ők?
És de, igen, válogatósak, van étel, akkor megeszik. Aztán ha éhes, még csinál magának.
Mit gyártod ott a problémát, ahol nincs?
Sokmindent írhatnék. Még mindig azt, hogy nem VÁLOGATNAK. Amit főzök megeszik. Vacsorát maguknak csinálják. Nem esznek non stop. Csak a hűtőt nyitogatják. Pótvacsorázni szoktak. Akkor már szenvednek hogy mit ehetnének még. Nem kövérek. Soványak. Növésben vannak.
A másik. Ha én hazajövök a munkából, letettem a melót. Ha ők hazajönnek, tanulnak estig. Akkor miért nem érthető hogy fáradtak miért kell ezt bizonygatnom vadidegeneknek, akik segítség helyett kötözködni jönnek ide?
Segítek:
Kaja megoldás ötleteket szeretnék kérni, milyen alapanyagokat érdemes otthon tartani amikből a kamasz össze tud dobálni ezt azt. Ha van saját bevált praktikád, ötleted, újításod. Amennyiben nincs, kérlek NE ÍRJ!!!!!!!!!!
Kedves kérdező, már a kérdésed címében is benne van a VÁLOGATÓS KAMASZ kifejezés, majd utána a kérdés leírásában kifejted, hogy este 8 után semmi nem felel meg nekik ami éppen a hűtőben van, mert (szerintük) nem tudnak miből VÁLOGATNI.
Tehát de, qrvára azt írtad, hogy válogatnak, sőt, a kérdés címében még csak 1 db kamasz szerepel. Biztos nekem meg a 13-asnak volt itt baja a szövegértéssel? Szemlátomást azt se tudod, mit írtál ki.
(#12)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!