Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyünk még? Milyen...

Mit tegyünk még? Milyen lehetőségeink vannak?

Figyelt kérdés

A 15 éves Fiunk rosszul bánik a lányokkal. Van pár hónapja egy barátnője, akit elmondása szerint nagyon szeret, mégis más lányokat is szédít, hazudik Nekik, becsapja Őket, sajnálatot kelt Bennük Maga iránt, majd ha ezt nem kapja meg, továbblép rajtuk. Ha felnőtt lenne, azt mondanám önző, egoista, bántalmazó, de hát még csak 15 éves...

Túl vagyunk már rengeteg beszélgetésen, leszidáson, ,,példa" beszéden, semmi nem használt!

Mit tehetünk még? Kell egyáltalán ezzel kezdeni valamit? Kinövi? Rá fog jönni magától, hogy ez nem jó így? Figyelmeztetni kellene ezeket a lányokat?

2023. nov. 20. 00:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Egy kiadós verés megoldja a dolgot.
2023. dec. 20. 16:50
 22/26 A kérdező kommentje:

#21. Téged vertek fiatalon?

Engem igen! Volt, hogy mostoha apám orrvérzésig ütött. Ezt kellene tennem a gyerekeimmel nekem is? Nem hiszem!

2023. dec. 20. 22:55
 23/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem kéne ilyen szinten beleavatkoznotok a párkeresési próbálkozásaiba.

El lehet neki mondani, hogy miért tartjátok helytelennek ezt a hozzáállást, de ennyi.

Egyáltalán honnan tudjátok, melyiknek mit mond, mivel szédíti őket?

2023. dec. 20. 23:03
 24/26 A kérdező kommentje:
A barátaitól, akiknek megmutatja az üzeneteket. Azért avatkozunk bele, mert próbálunk tisztességes embert faragni Belőle.
2023. dec. 20. 23:06
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Értem, de ez így túlzás. Tudja, hogy ti mit tartotok helyesnek, ennyi elég.
2023. dec. 20. 23:10
 26/26 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz ezt így elengedni. Sajnálom a lányokat is, hiszen tizenévesek, még fogalmuk sincs semmiről, nem hiszem, hogy ilyen tapasztalokkal kell kezdeniük.
2023. dec. 20. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!