Egy 17 és egy 15 éves gyereket otthon lehet hagyni 3 napra?
Figyelt kérdés
A nagyszülők 2 háznyira laknak, ők is rájuk néznek bármikor. Esküvőre vagyunk hivatalosak, nagyon messzire tőlünk, a gyerekek pedig nem akarnak velünk jönni. 3 nap, 2 éjszaka.2023. nov. 10. 21:27
1/9 anonim válasza:
Persze. 15 éves koromtól az év felében egyedül éltem. (Nem, nem kollégiumban, a lakásban egyedül.)
2/9 anonim válasza:
Ti ismeritek őket. Van okotok arra,hogy ne bizzatok bennük? Mi semmit nem tudunk róluk, így elég nehéz véleményt mondani.
Végtére is a nagyobbik 1 év múlva akár a világ másik felébe is költözhetne egyedül, szóval ha innen nézzük...ezt csak ti tudhatjátok.
Én a 15 évesemet itthon merném hagyni egyedül is, de ő megbízható, komoly lány.
3/9 anonim válasza:
Így, hogy a nagyszülők is ott vannak 2 háznyira, tényleg nem értem a dilemmát.
Ha annyira megbízhatatlanok, max a nagyszülők komolyabban figyeljenek rájuk.
4/9 anonim válasza:
Mi a tesómmal kb ilyen korúak voltunk, amikor magunkra maradtunk 3-4 napra. Semmi gond nem volt, a nagyszülők sem laktak annyira közel. De a ti gyerekeiteket ti ismeritek.
5/9 anonim válasza:
16 éves voltam, mikor a szüleim egy hétre elmentek Németországba rokonokat látogatni. Én nem mentem, mert az akkori barátom ismerősökön keresztül tudott ingyen szerezni magunknak 2 bérletet a szegedi ifjúsági napokra. Úgyhogy a szüleim tőlünk 1.200 km-re voltak. Mi meg minden nap szineztünk a fesztiválon. Nem történt semmi.
7/9 anonim válasza:
Persze, de ha ez dilemma, ennyi erővel a nagyszülőknél is lehetnének addig.
8/9 anonim válasza:
15 éves hugom kolis és egyedül van nagyrészt én meg 17 évesen költöztem el albiba és kezdtem el egyedül lakni (magantanuló voltam, diákmunkából éltem) orvosi okok miatt.
9/9 anonim válasza:
Ha öcséimből indulok ki, nem, mert első nap a balesetin kötne ki valamelyik, annyira hülyék :D
Én 13 éves koromtól sokat voltam otthon egyedül, mert apa özvegyként nevelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!