Nekem 15 éves koromban anyám találta ki, hogy a vörös milyen jól állna és tényleg. Most miért ne? Mikor festesse rózsaszínre a haját, mikor munkát keres?
2010. okt. 19. 13:14
4/13 anonim válasza:
Miért akkor most festesse be amikor középiskolába jár?-.-
2010. okt. 19. 13:16
5/13 anonim válasza:
Nekem sem engedték mikor 15 voltam és azért is befestettem, titokban, házi festékkel. Ha fodrász csinálta volna biztos normálisabb lett volna.
A minek nagyon hülye kérdés, 15 évesen az ember bulizni akar és menő lenni, meg egyedi, nem a praktikumra gondol.
Ha nem származna ebből hátránya (suliban, egyéb közösségben) akkor én megengedném, inkább 15 évesen élje ki magát és találja meg a stilusát mint 30 évesen se tudja mi áll jól mert nem kisérletezhetett kamaszkorában.
29/L
2010. okt. 19. 13:17
6/13 anonim válasza:
Azért 13.16os mert te épp olyan tizenéves vagy, aki nem akar rózsaszín hajat, az nem azt jeleni, hogy más sem, meg az hülyeség és -.- . Miért szerinted mikor? A középiskolás házirend nem szabHATJA meg hogy nézzen ki a gyerek, attól még odajárhat, írhat ötös dolgozatot stb. Ha meg felnőtt lesz akkor lehet nem veszik fel a rózsaszín haja miatt. Vagy úgy gondolod, hogy az emberek akkor legyenek merészek, mikor 70évesen nyugdíjasok és úgy sem mennek sehova, nehogy mások hülyeségnek tartsák?
2010. okt. 19. 13:21
7/13 anonim válasza:
Hát elég sokat járkáltunk mostanában párommal a városban. Nézegettük a mai fiatalokat (fiúkat lányokat egyaránt), hogy vannak felöltözve, milyen a hajuk stb stb.
Hát elnézve a mai fiatalságot, nem igazán tűnne ki a rózsaszín hajával közüllük. DE valamiért minden esetben azt a kérdést tettük fel, hogy "Szerinted az anyja/apja mit szólt amikor meglátta, hogy miben megy e otthonról"? Tudom, hogy sok esetben nem is tudnak róla, tudom, hogy nem tudnak a szülők velük mit tenni, de hidd el, ha ő rózsaszínre festi a haját, a tied is rózsaszín lesz.
Ha érted mit akarok mondani
2010. okt. 19. 13:59
8/13 anonim válasza:
Azt nem engedném, hogy az egészet rózsaszínre fesse, de azt igen, hogy tegyen bele egy-két rózsaszín tincset. Az nem annyira feltűnő, kqrvás, és az szerintem biztos jól is állna neki. Mostanában amúgy is népszerű a színes haj.
2010. okt. 19. 14:08
9/13 anonim válasza:
Igen. :)
2010. okt. 19. 16:11
10/13 anonim válasza:
ha nem túl szigorú a suli én megengedném... nekem most padlizsán lila :D de eddig még nem ért semmiben sem hátrány..anyummal együtt választottuk a színt :D 14/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!