Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg úgy van, hogy a...

Tényleg úgy van, hogy a gyerekek ha belelépnek a kamaszkorba, már nem tudnak "aranyosak" lenni?

Figyelt kérdés

Úgymond azt szokták mondani, hogy ahogy nő a gyerek, egyre rosszabb lesz minden.

Nem inkább nehezebb? Nekem kicsit erős a rosszabb kifejezés.

2023. okt. 22. 19:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Nektek mit jelent a cuki? A 3 eves lanyom odajon hozzam olelget puszit ad ha rosszat csinal bocsanatot ker az agyban a hatam simogatja. Szerintem meg 4 evesen is olelgetni fogjuk egymast nem tudom elkepzelni hogy egy ev mulva ne olelne meg. 4 evesen mi valtozik? 5 evesen?
2023. okt. 23. 06:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11, az a fajta feltétel nélküli cukiság, amiről beszélünk az, amikor bármi rosszat csinál, csakis mosolyt vált ki... bizony elmúlik legkésőbb 3-ra.

Az a fajta, amit pusztán a létezésével kivált.

Talán már tapasztalod, hogy nem állítanak meg az utcán, nem mosolygnak rá a gyerekre csak azért mert van.

Ha a 4 éves bedobja a telefonod a wc-be, az mar nem cuki. Ugyanezt ha a 1,5 évesen teszi, "ja te ki rosszcsont". Szélsőséges példa, de az utóbbiról még csak a szülő tehet.

2023. okt. 23. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:
18%
nem értem egyesek miért felejtik el milyen volt kamasznak lenni..
2023. okt. 24. 09:17
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
13,nem felejtjük el, ezért tudjuk őket kamaszként is szeretni Nekem 3 kamasz van itthon,és van olyan nap,hogy a sírás kerülget olyan bunkók velem teljesen indokolatlanul,pl mert meg merem kérdezni,hogy rántotthús jó lesz-e vasárnap ebédre,vagy mert kimentünk a focimeccsre megnézni hogy focizik.Ezek olyan dolgok,amik szinte mindennaposak,és egyik percben örülnek hogy kérdeztem,vagy hogy megnéztem hogy játszott,másik pillanatban hogy képzelem ezt.Az tud ezen átsegíteni,hogy tudom,hogy nekik is érzelmi hullámvasút ez,és nem ellenünk szól,nem direkt csinálják.Máskülönben vagy depressziós lennék már,hogy mit csinálok rosszul,vagy őket nyírnám ki.Időnként(elég sűrűn),nagyon csúnyán tudnak viselkedni az emberrel,és éhez tényleg a világon semmit nem kell tenni,csak rájuk nézni, esetleg hozzájuk szólni.
2023. okt. 24. 10:46
 15/16 anonim ***** válasza:
30%
de 14-es sokan elfelejtik.
2023. okt. 24. 10:49
 16/16 anonim ***** válasza:
12 de, meg mindig olvadoznak az oreglanyok a lanyomtol szerintem amirol irsz az kesobb jon. 3 evesen meg cuki hangon torik a nyelvet es ezt imadjak meg a boltosok is. 6 evesen mondjuk eltudom kepzelni hogy mar nagylanyosabb es az mar nem "cuki"(bar nekem mindig az lesz☺️)
2023. nov. 3. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!