Honnan tudtad meg hogy kamasz fiad/lányod szexelt már?
Figyelt kérdés
Tőle, mástól?
Mikor? Meg aznap elmondta vagy hetek, hónapok múlva derült ki?
2023. okt. 20. 21:30
1/5 anonim válasza:
A nővèremnèl úgy volt,hogy anyàm megtalálta a fogamzasgàtlót 15 évesen 😁
De hál Istennek jól alakult minden nàla
3/5 anonim válasza:
Nem mondta el, de nem is érdekelt, magánügy. 17 évesen kérte előszőr, hogy ottaludhasson a barátjánál, de akkor már egy éve együtt voltak, biztosan hamarabb is csinálták. Fel lett világosítva és tudja, hogyha valami gáz van, akkor segítek megoldani.
4/5 anonim válasza:
Sosem volt nálunk szó róla, én biztos nem mondtam sosem otthon, nem éreztem szükségét hogy a szüleim orrára kössem. Nem volt nagy bevallás, nagy beszélgetés, semmi.
Igaz mikor nemi életem lett már nem is éltem velük.
5/5 anonim válasza:
Én nem mondtam el otthon, de biztos gohdolták 16 éves koromtól volt barátom.
A lányom nekem elmondta, mikor foglalkoztatni kezdte a kérdés a kapcsolatában. Beszelt arról, hogy készül rá és a felelmeirol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!