Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tudnék visszavágni vagy...

Hogy tudnék visszavágni vagy legalább javítani a helyzetemen?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy meguntam hogy mindíg engem piszkálnak az osztályomban jelentéktelen dolgok miatt.

Legutóbb azért szállt rám mindenki mert francia bugyit vettem föl és azóta mindenki maminak hív...

Tavaly például kifestettem a körmömet feketére és még azóta is azt hallgatom hogy emo-s vagyok...

ha már a szememet kihúzom feketére akkor is.

Igazából ezt még úgyahogy de elviselem...ha már mást nem tudok tenni

De legfőképpen az idegesít hogy pár hónapja bekerültem egy nagyobb társaságba és ha valamelyik barátommal beszélek azok közül akkor az osztálytársaim egyből elsétálnak arra és mondják hogy : "Khm,EMÓÓÓS G.CII" vagy hasonlók

És már megjegyezték hogy miért nem vágok vissza nekik amikor ijeneket mondanak...De egyszerűen nem tudok mit,mert úgyérzem jóval fölöttem állnak

Ezek az osztálytársaim a "nagymenőkhöz"tartoznak..a tanár kedvenceik...a szüleik tele vannak pénzzel így azthiszik bármit megtehetnek.

Bocsi ha kicsit hosszúra sikerült,ha tudtok tanácsot adni akkor légyszives segítsetek

14/L

2010. okt. 18. 14:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Figyu en a helyedben nem ezt tennem!

Inkabb oda szolne jo hangosan, hogy mindenki hallja, hogy ne haragudj, de nem erdekel, hogy mit gondolsz rolam.Annal inteligensebb vagyok, hogy a hozzad hasonlok velemenyevel foglalkozzam.

Nem nagyon ertem, hogy miert is hordod fent az orrod, hiszen nem vagy Te senki....sot ha igy folytatod nem is leszel, mert senki nem kedveli az ilyen arrogans neveletlen bunkokat. vagy valami hasonlo.....

2010. okt. 20. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!