Baj, ha a 14 éves lányomnak lassan 17 éves lesz a legjobb barátnője?
Figyelt kérdés
Érettebb a koránál és így nehezen talál barátokat a korosztályából. De akkor is..2023. szept. 21. 19:06
11/14 anonim válasza:
#9: akkor mi a franc a kérdés?
12/14 anonim válasza:
4-6 év korkülönbség sem gond még párkapcsolatban sem. Nem, hogy barátságban, én körülbelül ennyi idősen találtam meg az akkori legjobb barátnőmet ő viszont pedig már 20-on éves volt akkor.
37/N
13/14 anonim válasza:
Én pedig annyit fűznék még hozzá, hogy az öt évvel fiatalabb unokatesómmal mindig is jobban kijöttem, mint a velem egyidőssel.
Testvérek közt is lehet négy év korkülönbség, mégis jól meglehetnek egymással, nem? Az sem "baj".
Minden a személyiségüktől függ, nem az életkoruktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!