Tinikorban a többség tisztában van a beállítottságával?
Figyelt kérdés
Én nem voltam, már igen, de visszatekintve már átlalános iskolás koromban voltak jelek hogy mindkét nem tetszik. Nem tudom, hányan ébredtek már rá 15 évesen hogy nem heterók stb?2023. szept. 12. 18:32
11/12 anonim válasza:
Én is 13 évesen már levágtam, csak baromi nehezen fogadtam el. Pedig az, hogy belezúgtam egy srácba, azért elég egyértelmű jel volt.
12/12 anonim válasza:
10-es voltam. Megkérdezhetném miért pontoztatok le? Akár tetszik akár nem, a szexualitás tini korban ELKEZD kialakulni. Valakinél ez teljesen kialakul, valakinél nem. És ez normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!