12 éves lesz a fiam nemsokára, és egy műtét előtt állunk. Ő a legkisebb gyerekünk és szerencsére még egyikkel sem kellet kórházba menni, így nem tudom, hogy egy ekkora gyerkőccel még az édesanyát is befektetik, vagy ő már nagy hozzá?
Köszönöm a válaszokat, nem tudom ki pontoz fel-le, számomra mindegyiktek tapasztalata pozitív volt.
A kérdést rosszul tettem fel- igazatok van- nyilván nem fektetik be anyukát, csak maradhat, ha tud, vagy akar.
Azt nem írtam, de talán fontos, hogy mi vidékiek vagyunk és Pesten műtenék, (150km) 3 éjszakát lesz bent- ha minden jól alakul.
Azon agyaltunk, hogy megpróbálok a kórház közelében valami szállást intézni, és amennyit lehet benn lennék vele... ez így talán rendben lehet.
12 évesen persze nagy bizonyos dolgokhoz, de valamihez még olyan kicsi. A távolság, a műtét meg minden- egyébként is elég kis visszahúzódó gyerek, azért szeretnék mellette lenni, amennyit tudok.
Köszönöm Nektek, drukkoljatok!
Én tavaly a Bókay utcai gyerekklinikán voltam a kisfiammal, az infektológián 1 éjszakát. Itt volt külön kórházi ágy az anyukáknak is, meg kaja is, aznap vacsorát, másnap reggelit, ebédet is kaptam.
(22 hónapos gyermek, lázgörcs, covid)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!