12 éves lesz a fiam nemsokára, és egy műtét előtt állunk. Ő a legkisebb gyerekünk és szerencsére még egyikkel sem kellet kórházba menni, így nem tudom, hogy egy ekkora gyerkőccel még az édesanyát is befektetik, vagy ő már nagy hozzá?
Igaz én kb 15 éve voltam bent, de 6 éves kor felett senkivel se volt ott az anyukája, csak látogatási időben jöttek a szülők.
Egyébként manapság (Facebook csoportból friss információ) kissebbekkel se "fektetik be" az anyát, vagy kemping ágyat kap vagy kisszéket, a gyerekeknek fenntartott mosdóba nem mehet, nem zuhanyozhat, általában zord világ van a szülőknek a gyerek osztályokon.
Egy 13 éves mellett teljesen felesleges egész nap egy kisszéken gubbasztania anyukának.
Mert van itt valaki aki lepontoz mindenkit, aki szerint egy tizenéves mellé nem kap kórházi ágyat az anyuka...
Pedig attól hogy neki nem tetszik attól még így van.
Jogilag maradhatsz mellette,de nem kötelező. Helyet nem biztosítanak,viszont ez így van egy csecsemőnél is,sajnos. Van olyan hely,ahol nincs anyaszállás,vagy ha van is egy két ágy van. Van kemping ágy nálunk pl.,de nagyon kevés,teltháznál főleg. Egyébként szoktak örülni a gyerekek,főleg egy 12 éves,hogy a nagy idegen környezetben bent van vele a szülő,miközbe minden oldalról síró,rosszul levő gyerekek vannak. Ijesztő nekik,még annak is aki visszajárós beteg. Ez amit én látok nálunk,a másik pedig én feküdtem bent annak idején,nagyjából ekkoraként és bizony jól esett,hogy anya ott ült mellettem. De egyébként nem kötelező,egy 2 hetesnél se szokták kötelezni,van aki bizony bent hagyja a kisbabáját.
Ja,nálunk van a szülőnek külön zuhanyzó,külön mosdó.
5# Bár én nem pontoztalak le,de gondolom azért,mert nem releváns,hogy ennyi évvel ezelőtt mi volt,mint ahogy az sem,hogy az én gyerekkoromban mi volt.
8# Ha nincs hely egy 2 éves gyerek szülője se kap. Független ettől mennyi idős.
9# voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!